Ontmoet je klant op het moment dat het ertoe doet.

Marketing die gericht is op klanten. Niet op datapunten.

In de zeer gepersonaliseerde wereld van vandaag beheren strategische marketeers identiteiten, niet slechts data. Met Audience Manager kun je het aankooppad van iedere klant in kaart brengen voor verschillende schermen en apparaten. Je zult boeiende ervaringen kunnen bieden aan individuele personen en diepere relaties kunnen opbouwen die loyaliteit en omzet stimuleren.

Onboard data uit de eerste hand en CRM-data zonder persoonlijk identificeerbare informatie (PII) te hosten.

Creëer anonieme 360-gradenprofielen van je doelgroepen.

Maak gebruik van data uit de tweede en derde hand voor het verkrijgen van een dieper inzicht in je klanten.

Breid je bereik uit en beheer de frequentie op verschillende kanalen, voor het leveren van naadloze berichten.

Orden je data.

Combineer en orden al je data uit de eerste hand, inclusief klantanalytics en CRM-data, in een enkel klantprofiel. En beheer je data zonder dat je persoonlijk identificeerbare informatie (PII) hoeft te hosten.

Een ‘bird's-eye-view’ van je klanten. Snelle resultaten.

Voeg profielen samen voor het creëren van een uniform overzicht van de activiteit van je klanten op verschillende apparaten. Met een 360-gradenoverzicht van je klanten kun je boeiendere ervaringen bieden die verhalen vertellen op verschillende schermen.

Vermenigvuldig je resources. Vereenvoudig je databeheer.

Breid je mogelijkheden voor identiteitbeheer voor data uit de eerste hand uit met data uit de tweede hand. Met Adobe Device Co-Op, kun je met andere merken werken voor het beter identificeren van klanten, overal waar ze betrokkenheid tonen, zonder dat je Audience Manager hoeft te verlaten. Dit betekent minder tijd voor het volgen van apparaten, en meer tijd voor het leveren van fantastische ervaringen.

Breng je klanttrajecten in kaart.

Met Adobe’s apparaatgrafiek kun je de interactie van je klanten met je merk in kaart brengen voor meerdere apparaten. Je kunt je doelgroepbereik uitbreiden, de frequentie beheren en waardevolle en consistente ervaringen bieden aan klanten op verschillende contactpunten.

Wees toonaangevend op het gebied van datamanagement-evolutie.

Bekijk waarom Adobe toonaangevend is binnen de industrie in het bieden van oplossingen die voldoen aan de groeiende vereisten van databeheer. Lees het nieuwe Forrester Wave: Data Management Platforms, Q4.

Haal meer uit je marketing.