Meet prestaties. Vergroot deze vervolgens.

Presteer beter dan de concurrentie — binnen het budget.

Het bieden van buitengewone ervaringen is een belangrijk onderdeel van de huidige digitale marketingpuzzle. Het is van essentieel belang om dit te doen en zo het nettoresultaat te verbeteren. Uitgebreide rapportage biedt je inzicht in je campagneprestaties, zodat je betrokkenheidstrategie kunt optimaliseren, alles uit je marketinginvestering kunt halen en met vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Vergelijk DSP’s om programmatische media-aankopen te optimaliseren.

Bied gepersonaliseerde, dynamische content op basis van doelgroepdata.

Bekijk mediaprestaties op verschillende databronnen.

Maak plannen die lonend zijn.

Test de prestaties van DSP’s binnen opgesplitste segmenten, en ontvang naast elkaar weergegeven resultaten met behulp waarvan je de meest effectieve programmatische media-aankopen voor je campagnes kunt vinden.

Bekijk alles vanuit elke hoek.

Combineer doelgroep- en campagnedata uit niet-verbonden bronnen — zelfs van meerdere advertentieservers — en ontvang een geconsolideerd overzicht van de mediaprestaties voor verschillende platforms.

Bied hoogwaardige digitale ervaringen.

Bied consistente merkervaringen op het web, mobiele apparaten en social-mediakanalen, en verhoog tegelijkertijd de efficiëntie en de klanttevredenheid.

Wees toonaangevend op het gebied van datamanagement-evolutie.

Bekijk waarom Adobe toonaangevend is binnen de industrie in het bieden van oplossingen die voldoen aan de groeiende vereisten van databeheer. Lees het nieuwe Forrester Wave: Data Management Platforms, Q4.

Haal meer uit je marketing.