Adobe Document Cloud voor juridische zaken

Verhoog de productiviteit — niet het risico — door gebruik te maken van Adobe Document Cloud.

Adobe Acrobat en Adobe Acrobat Sign bieden je juridische afdeling samen 100% papierloze workflows en ondersteuning voor e-handtekeningen om je dagelijkse bedrijfsprocessen te automatiseren. Alles bij elkaar leidt dit tot minder fouten, meer efficiëntie en volledige naleving.

alt. tekst

Automatiseer juridische workflows en versnel je transformatie.

Creëer buitengewone ervaringen.

Automatiseer en vereenvoudig je workflows voor juridische documenten door volledig te digitaliseren. Hierdoor verlopen processen sneller en gaat er minder tijd verloren aan handmatige, papiergebaseerde taken.

Maak sneller documenten.

Dankzij vooraf goedgekeurde juridische standaardsjablonen hoef je minder tijd te besteden aan het goedkeuren van afzonderlijke documenten, terwijl de productiviteit op de hele afdeling stijgt.

Bescherm gevoelige informatie.

Gebruik geavanceerde redactiefuncties en wachtwoordbeveiliging om te bepalen wie bepaalde content kan bekijken en wie met vertrouwelijke documenten mag werken.

Minimaliseer risico.

Volg alle documenten in real-time, bekijk een volledig controlespoor en sla automatisch gecertificeerde digitale kopieën op van alle ondertekende documenten.

Klanten digitaliseren hun processen met Adobe Document Cloud om de dagelijkse efficiëntie op de hele juridische afdeling te verhogen.

img

Novozymes vermindert de verwerkingstijd voor contracten met 93%.

Met Adobe Document Cloud kan het juridische team van Novozymes eenvoudig honderden elektronische contracten over de hele wereld verzenden. Andere voordelen zijn een afname van het aantal fouten, een toename van de productiviteit en een verbetering van de naleving.

img

EDF brengt validatietijd met 88% terug.

Het internationale energiebedrijf EDF beheert en valideert elk document nu elektronisch, zodat orders sneller en veiliger kunnen worden verwerkt.

img

CXC bespaarde 28 uur per maand op het beheren van contracten.

Dankzij digitalisering kon de HR-outsourcer CXC de dagelijkse verwerking van ruim 20 contracten versnellen. Klanten waarderen de voortreffelijke beveiliging, auditing en inzichtelijkheid.

Doe meer met de systemen die al je gebruikt.

Met Adobe Document Cloud-oplossingen kun je snel aan de slag gaan. Dankzij eenvoudige, kant-en-klare integraties kun je de oplossingen rechtstreeks gebruiken vanuit de Microsoft-portfolio en andere systemen waarmee je dagelijks werkt.

img
img
img
img

Meer weten?

Meer weten?

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst of een offerte op maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst of een offerte op maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

img