IT-bronnen en inzichten

Ontdek kostenbesparingen en ROI-tools voor digitale workflows.

Wanneer je huidige documentprocessen transformeert in volledig digitale workflows, dalen de kosten en stijgt de omzet.

IT-bronnen en inzichten

Ontdek kostenbesparingen en ROI-tools voor digitale workflows.

Wanneer je huidige documentprocessen transformeert in volledig digitale workflows, dalen de kosten en stijgt de omzet.

100% digitaal is 100% kostenefficiënt.

Wanneer je huidige documentprocessen transformeert in volledig digitale workflows, dalen de kosten en stijgt de omzet.


Digitale handtekeningen transformeren je bedrijfsactiviteiten.

 

Ontdek waarom 64% van de digitale leiders met formele transformatiestrategieën al e-handtekeningen heeft geïmplementeerd in hun verkoopproces.

Lees het overzicht Research 451 Business Impact Brief

Heb je de overstap naar e-handtekeningen gemaakt?

 

Als je nog steeds gebruikmaakt van handtekeningen op papier voor het uitvoeren van je bedrijfsactiviteiten, geven we je vijf belangrijke redenen waarom e-handtekeningen beter zijn. Lees voor meer informatie Your Signature Move.


Infographic bekijken

Minder tijd voor ondertekenen nodig. Hogere omzet.

 

Verkoopteams kunnen de ‘time-to-revenue’ versnellen door het ‘quote-to-close’-proces te optimaliseren met behulp van digitaal contractbeheer en elektronische handtekeningen.


Het rapport CSO Insights lezen

Vijf manieren om het succes van je verkoopteam te vergroten.

 

Door verschillende verkoopstrategieën te combineren in een aangepaste toolkit, kan je verkoopteam een breder succes ervaren, doordat inzicht wordt verkregen in de verschillende communicatiestijlen van prospects.

eBook downloaden

Digitale handtekeningen transformeren je bedrijfsactiviteiten.

 

Investeren in technologie voor optimale ervaringen van medewerkers brengt uitdagingen met zich mee voor IT-teams en hun bedrijven. Toch verwachten medewerkers een werkplekervaring die even gepersonaliseerd en geoptimaliseerd is als de overige ervaringen in het dagelijkse leven.

Rapport IDG Technologies lezen

*The Total Economic Impact of Adobe Acrobat, een studie die in opdracht van Adobe is uitgevoerd door Forrester Consulting, mei 2017.

Adobe is de voorkeursoplossing voor PDF’s en e-handtekeningen binnen de portfolio van Microsoft.

Video afspelen

Papieren processen vormen een belemmering voor de klantervaring en operationele efficiëntie. En toch is 80% van de documentprocessen nog steeds afhankelijk van papier. Bekijk waarom intelligente PDF-apps en -services, die zijn gebaseerd op dit strategische partnerschap van Adobe en Microsoft, betere ervaringen bieden op elk gebied en op elke schaal.

Onze klanten maken gebruik van Adobe Document Cloud om de verwachtingen van hun klanten en medewerkers te overtreffen.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise krijgt juridische documenten ondertekend door wel 90 personen — in slechts enkele dagen in plaats van maanden.

De staat Hawaï

Met Adobe Document Cloud kan de staat Hawaï haar burgers snellere, efficiëntere services bieden.

Rabobank

Bekijk hoe Rabobank zijn processen digitaliseert, compliance waarborgt en verbeterde service en ervaringen aan zijn klanten biedt. 

Merck KGaA

Leer meer over hoe Merck dankzij Adobe Sign de productiviteit vergrootte door handmatige processen te verminderen, zodat medewerkers meer werk met toegevoegde waarde kunnen uitvoeren.

Unum

Unum gebruikt Adobe Sign voor het verbeteren van klantervaringen en responsiviteit, terwijl ze de afhankelijkheid van papieren formulieren verminderen. 

Pace University

Met behulp van Adobe-technologie, biedt Pace University kwalitatief hoogwaardige educatie aan een diverse populatie, terwijl men ook innoveert om te voldoen aan de behoeften van de huidige wereldwijde economie. 

POPSUGAR

Bekijk hoe POPSUGAR gebruikmaakte van Adobe Sign voor het verbeteren van de real-time zichtbaarheid in hun contractprocessen. 

Iowa State University

Bekijk hoe de Iowa State University Foundation met behulp van Document Cloud-applicaties hogere schenkingsbedragen stimuleert, door een gestroomlijndere donatie-ervaring te bieden. 

EDF

Dankzij elektronische documentprocessen van Adobe, heeft EDF Group zijn documentworkflows geoptimaliseerd, de inkoop gestroomlijnd en de beveiliging verbeterd.

KLM

 

“Vandaag de dag gebruiken medewerkers onderweg verschillende apps, tools en software op diverse apparaten, waarbij ze moeten bijhouden waar hun documenten zich bevinden. Met Adobe Document Cloud kan dit allemaal op één locatie, met één oplossing.”

Joost van de Bunt, Business Development Manager, KLM

KLM

Help je onderneming om efficiënte, buitengewone documentervaringen te bieden met Adobe Document Cloud.

 

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Adobe Sign

Adobe Sign

Adobe Sign