Maak ervaring tot een kracht voor je bedrijf.

Digital heeft elke industrie ontwricht. Je klanten verwachten nu dat je persoonlijk bent. En prachtige content biedt. Overzichtelijk en toch boeiend. Altijd. Bedrijven die dat bieden, zullen loyaliteit opbouwen die tot groei leidt. Met Creative Cloud, Experience Cloud en Document Cloud, helpen we je fantastische content te creëren, de kracht van je data te benutten en je bedrijfsprocessen te versnellen. Zodat je ervaringen kunt ontwerpen en leveren die je klanten geweldig zullen vinden.

Adobe voor ondernemingen

Hoe kunnen we je bedrijf van dienst zijn?

Bekijk hoe we je helpen de huidige digitale uitdagingen aan te gaan met gebruikmaking van enterprise-gebruiksvoorbeelden uit de praktijk.
Wij weten wat voor marketeers het belangrijkste is.
Een fantastisch ontwerp en fantastische content beginnen hier.
De kracht die je nodig hebt om zaken te doen.

Ontdek onze enterprise cloud-oplossingen.

Adobe Experience Cloud
Elke digitale ervaring die je bedrijf nodig heeft.
Adobe Creative Cloud voor ondernemingen
Een fantastische ervaring begint met een verbluffend ontwerp en geweldige content.
Adobe Document Cloud voor bedrijven
Transformeer je documentprocessen in volledig digitale ervaringen.

Adobe Experience Platform: de basis voor ervaringen.

Met Adobe Experience Platform, je recordsysteem voor ervaringen, kun je klantdata en content uit elk systeem centraliseren en standaardiseren om het ontwerp en de levering van klantervaringen te verbeteren. Adobe Experience Platform maakt zijn data, content en inzichten beschikbaar via API’s voor partners en externe ontwikkelaars. Ons platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4000 ontwikkelaars, technologiepartners en systeemintegrators. Rechtstreeks geïntegreerd in Adobe Experience Platform bevindt zich het Adobe I/O ontwikkelaarsportaal, dat meer dan 500 miljoen API-oproepen per dag aanstuurt.

Maak kennis met Adobe Sensei voor ondernemingen.

Adobe Sensei, de intelligence-laag in het Adobe Experience Platform, biedt klanten een uniform artificial-intelligence- en machine-learning-framework, alsook services waarmee ze slimmer en sneller kunnen werken. Met Adobe Sensei kun je je digitale en fysieke klantervaringen combineren, een gebruiker automatisch targeten met een gepersonaliseerde ervaring op elk willekeurig scherm, of automatisch een afwijking identificeren in de ervaring van een klant.
Dun & Bradstreet
Facebook
Mastercard

Vind en bouw uitbreidingen in de Adobe Exchange.

Adobe Experience Cloud omvat nu integraties van partners zoals Acxiom, AppDynamics, Dun & Bradstreet, Facebook, MasterCard en Microsoft, alle beschikbaar in de Adobe Exchange. Met behulp van de AppDynamics-integratie kunnen marketeers bijvoorbeeld zien wanneer en waarom een klant een slechte ervaring heeft, waarna automatisch een gebeurtenis kan worden getriggered, zoals een gepersonaliseerde aanbieding. De Mastercard-integratie combineert gedragsdata met analytics-data, zodat marketeers slimmere profielen kunnen bouwen en meer potentiële kopers kunnen bereiken. En onze integratie met Microsoft omvat gezamenlijke oplossingen die Adobe Experience Cloud integreren met Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 en Power BI. Vind deze integraties en honderden andere in de Adobe Exchange.