Realiseer fantastische ervaringen met
Adobe Experience Platform.

Hier komt alles samen: data, content, intelligente services en een open ecosysteem. Hier verbeter je klantervaringen, bied je real-time personalisatie en onderneem je actie op basis van data. We noemen het een recordsysteem voor ervaringen. Hiermee ben je hard op weg een ervaringsbedrijf te worden.

Realiseer fantastische ervaringen met Adobe Experience Platform.

Stel je klanten centraal met je recordsysteem voor ervaringen.

De gesprekken in je onderneming gaan over doelgroepen, campagnes, trajecten en langetermijnwaarde. Door een gemeenschappelijk vocabulaire over ervaringen te hanteren, kunnen we silo’s neerhalen en de klant op de eerste plaats zetten. En hierbij speelt het recordsysteem voor ervaringen een grote rol.


Data
Je hebt een datapijplijnnodig voor het centraliseren van alle data waarmee je wordt overspoeld. Een pijplijn die een geïntegreerd profiel creëert met de juiste balans tussen inzicht in je klanten en respect voor hun privacy En met semantiek en controle bouw je een gemeenschappelijke taal voor al je systemen, zodat je je klanten beter kunt begrijpen.
Geïntegreerd profiel
Natuurlijk kun je zeggen dat een kleine dataset een profiel is. Maar met de kracht van machine learning kun je het profiel verrijken en uitbreiden en benut je alle data om er een echt geïntegreerd profiel van te maken. Vervolgens kun je actie ondernemen op basis van je data door ze aan relevante content te koppelen. Zo kun je ervaringen op maat bieden aan de ideale doelgroepen.
Inhoud
Data zijn slechts de helft van het verhaal. Je moet data aan content koppelen. En met het juiste systeem kun je snel en efficiënt content binnenhalen. Met een efficiënte contentworkflow versnel je de contentpijplijn. En machine learning zorgt voor effectieve contentworkflows dankzij automatische tagging, bijsnijdfunctionaliteit en beeldherkenning.

Maak kennis met Adobe Experience Platform Auditor.

Auditor is de nieuwste toevoeging aan het Adobe Experience Platform. Met Auditor kunnen klanten inzicht krijgen in de prestaties van hun Adobe-implementaties en ontvangen ze aanbevelingen over hoe ze de prestaties kunnen verbeteren. Op deze manier halen klanten de meeste waarde uit hun Adobe-investering.

Adobe Experience Platform Launch is nu beschikbaar voor alle klanten.

Adobe Experience Platform Launch integreert de data en technologie op je website. Het vereenvoudigt tagbeheer, stimuleert automatisering met API’s, en laat partners integraties bouwen waarvan marketeers gebruik kunnen maken. En het beste van alles is dat het beschikbaar is voor alle Adobe-klanten.

Overal intelligence, dankzij Adobe Sensei.

Adobe Sensei is het framework voor kunstmatige intelligentie en machine learning in Adobe Experience Platform. Adobe Sensei helpt je om tijdrovende en terugkerende taken af te handelen, snel te bepalen wat je nodig hebt (binnen enkele seconden in plaats van uren) en gepersonaliseerde ervaringen in real-time te bieden.

Met Adobe I/O, laten ontwikkelaars werk stromen.

We hebben nieuwe verbeteringen gelanceerd van Adobe I/O, ons cross-cloud ontwikkelaarportaal.
Adobe I/O Events
Ontwikkelaars hebben nu toegang tot Adobe I/O Events en tot nog meer Experience Cloud API’s om met behulp van Adobe-technologie aangepaste applicaties te bouwen, uit te breiden en integraties met deze applicaties te realiseren.
Adobe I/O Runtime
Met de bèta-release van Adobe I/O Runtime kunnen ontwikkelaars coderen in een serverloze omgeving en gebruik maken van de mogelijkheden van Adobe Sensei voor kunstmatige intelligentie en machine learning, om krachtige, geautomatiseerde workflows en ervaringen te creëren.
Informatica
Observe Point
TMM Data
acxiom
tak
Clicktale
Decibel Insight
oneAudience
Hootsuite
INVOCA
Microsoft

Haal meer waarde uit Adobe Experience Cloud met Adobe Exchange.

Met meer dan 500 Adobe-partners en Adobe-applicaties, helpt Adobe’s partner-ecosysteem voor technologie en data jou om te vernieuwen en meer waarde uit je Adobe-investeringen te halen. Breid de functionaliteit van Adobe Experience Cloud uit met applicaties van onze Exchange-partners, inclusief telefoongesprekattributie, verkoop, externe data en modellering, en meer.