Content en data: eindelijk samen.

Met het Adobe Cloud Platform kun je klantdata uit elk systeem centraliseren en standaardiseren om het ontwerp en de levering van klantervaringen te verbeteren. Het platform maakt zijn data, content en inzichten beschikbaar via API’s voor partners en externe ontwikkelaars. Ons platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4000 ontwikkelaars, technologiepartners en systeemintegrators. Rechtstreeks geïntegreerd in het Adobe Cloud Platform bevindt zich het Adobe I/O ontwikkelaarsportaal, dat meer dan 500 miljoen API-oproepen per dag aanstuurt.

Aankondiging van Adobe Cloud Platform Launch.

Launch van Adobe is onze oplossing van de volgende generatie voor tagbeheer op het Adobe Cloud Platform. Met Launch van Adobe, kunnen externe ontwikkelaars hun eigen integraties met Adobe Experience Cloud bouwen, onderhouden en onafgebroken bijwerken. Met behulp van de app-store-achtige interface van Launch, kunnen merken eenvoudig webapps van Adobe en externe ontwikkelaars implementeren, definiëren welke klantgedragingen moeten worden vastgelegd en bepalen hoe die data moet worden gebruikt binnen hun digitale-marketingtools. Partners zoals Facebook, Dun & Bradstreet, Twitter, Zendesk en [24]7 beheren hun eigen integraties al met Launch van Adobe.

acxiom
AppDynamics
Clicktale
Decibel Insight
dun & bradstreet
facebook
mastercard
Microsoft
ObservePoint

Vind integraties en uitbreidingen met Adobe Exchange.

Adobe Experience Cloud omvat nu integraties van partners zoals Acxiom, AppDynamics, Clicktale, Decibel Insight, Dun & Bradstreet, Facebook, MasterCard, Microsoft en ObservePoint, alle beschikbaar in de Adobe Exchange. Met de AppDynamics-integratie kunnen marketeers bijvoorbeeld zien wanneer en waarom een klant een slechte ervaring heeft, en automatisch marketinggebeurtenissen triggeren zoals een gepersonaliseerde aanbieding. De integratie van MasterCard combineert gedragsdata met analytics-data, zodat marketeers slimmere profielen kunnen bouwen en meer potentiële kopers kunnen bereiken. En onze integratie met Microsoft omvat gezamenlijke oplossingen die Adobe Experience Cloud integreren met Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power BI. Vind deze integraties en honderden andere in de Adobe Exchange.

Met Adobe I/O, laten ontwikkelaars werk stromen.

We hebben nieuwe verbeteringen gelanceerd van Adobe I/O, ons cross-cloud ontwikkelaarportaal. Met nieuwe I/O Events en Creative Cloud API’s, kunnen ontwikkelaars aangepaste toepassingen bouwen. Dankzij de mogelijkheid om workflows te programmeren binnen clouds, kunnen ontwikkelaars aangepaste oplossingen creëren, zodat ze er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat het nieuwste logo van een merk automatisch wordt geïmplementeerd binnen alle marketingactiviteiten.

Maak kennis met Adobe Sensei voor ondernemingen.

Adobe Sensei, de intelligence-laag in het Adobe Cloud Platform, biedt klanten een uniform AI- en machine-learning-raamwerk, alsook intelligente services waarmee ze slimmer en sneller kunnen werken. Met Sensei kun je je digitale en fysieke klantervaringen combineren, een gebruiker automatisch targeten met een gepersonaliseerde ervaring op elk willekeurig scherm, of automatisch een afwijking identificeren in de ervaring van je klant.

Services zijn onze core business.

Core Services, inclusief Personen, Locaties, Assets, Activering en Mobile zijn gedeelde, gecentraliseerde services die zijn ingebouwd in het Adobe Cloud Platform. Ze delen een gemeenschappelijke gebruikersinterface en zijn ontworpen voor het stroomlijnen van integraties tussen Adobe Cloud Platform en oplossingen.