Uitmuntende ervaringen beginnen met gecombineerde data en geïntegreerde tools.

Launch van Adobe is het tagmanagementsysteem van de volgende generatie dat je marketing-ecosysteem integreert. Het haalt silo's neer en elimineert knelpunten door verschillende technologieën te combineren, zodat je uitmuntende digitale ervaringen kunt bieden.

Uniforme data begint met geïntegreerde tools.

Open deuren met open API’s.

Launch van Adobe is het meest open client-side marketingproduct dat momenteel beschikbaar is, en werd ontwikkeld met open API’s. Hierdoor kunnen Adobe en niet-Adobe producten naadloos en eenvoudig samenwerken. Het integreert al je favoriete tools om workflows en je time-to-market te versnellen.

Gebruik webapps die samenwerken.

Bied verbonden consumentenervaringen met behulp van een uniform opdrachtcentrum voor al je marketingtools.

Haal datasilo's neer.

Verzamel en integreer alle data die door je website stroomt — zelfs wanneer je andere producten dan die van Adobe gebruikt.

Definieer je webdata.

Breng data in kaart met specifieke definities, zodat je in real-time actie kunt ondernemen tijdens je interactie met klanten.

Vind de perfecte integratie.

Bekijk, implementeer en integreer externe tools die worden gebouwd, beheerd en bijgewerkt door onafhankelijke leveranciers.

Laat data het zware werk doen.

Met Launch van Adobe, beschik je over een marketingvriendelijke regelbuilder die snel data kan omzetten in actie
Laat data het zware werk doen.

Leg snel de data vast die ertoe doet.

Verzamel elk willekeurig klantgedrag op basis van geselecteerde pagina's of alle pagina's.


Implementeer eenvoudig webapps.

Bekijk, implementeer en activeer in een mum van tijd het juiste marketingtool zoals een chatservice.


Verstuur data naar waar het bedrijf deze nodig heeft.

Zorg dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste data, zodat ze betere ervaringen kunnen bieden.

Launch van Adobe. Een tagmanager van vandaag die gereed is voor morgen.

Of je bedrijf nu voor het eerst tagmanagement overweegt, of al gebruik maakt van een tagmanager: we hebben enkele nuttige artikelen verzameld waarin de toekomst van tagmanagement wordt besproken.

Digitale bases zijn gebaseerd op tags.

Digitale bases zijn gebaseerd op tags.

Wanneer het gaat om je website, vormt een tagmanager een essentiële bouwsteen. Ontdek alles over tags en tagmanagementsystemen, over hoe ze je bedrijf kunnen ondersteunen en waar je op moet letten bij het selecteren van een juist systeem dat voldoet aan de behoeften.

Upgrade naar het tagmanagementsysteem van de volgende generatie.

Nieuwe innovaties en uitdagingen komen eraan. Je kunt erop voorbereid zijn met Launch, van Adobe, dat is ontwikkeld door hetzelfde team dat Dynamic Tag Management ontwierp. Met dit platform van de volgende generaties, kun je de huidige uitdagingen aangaan, terwijl je voorbereid bent op toekomstige webtechnologieën.

Upgrade naar het tagmanagementsysteem van de volgende generatie.
Beperk je niet tot tags en begin te denken in ervaringen.

Beperk je niet tot tags en begin te denken in ervaringen.

Naarmate marketingtechnologieën zich ontwikkelen, dien je het huidige tagmanagementsysteem te evalueren. Het gaat niet langer alleen om tags — het gaat erom een oplossing te adopteren die kan voldoen aan de behoeften van een bedrijf dat is gericht op ervaringen.

Partners integreren met behulp van Launch van Adobe.

Met Launch van Adobe kunnen bedrijven hun producten eenvoudig integreren in die van ons. Dit biedt onze partners een nieuw kanaal voor het marketen, implementeren en configureren van hun oplossingen. Hier vind je enkele partners die al integraties hebben ontwikkeld.
Clicktale
Evidon
Dun & Bradstreet
Facebook
Foresee
LinkedIn
TrustArc


Blijf beveiligd. En blijf alles onder controle houden.

Omdat Adobe's functionaliteit voor tagbeheer van de volgende generatie klanten de mogelijkheid biedt om zelf bibliotheken te hosten, kun je erop vertrouwen dat al je werk, data en communicatie beveiligd is.

Leren. Automatiseren. Voorspellen. Maak kennis met Adobe Sensei.

Adobe Sensei is de zelflerende voorziening achter ons platform. Sensei leert van deep data. Voorspelt inzichten. En laat je sneller en slimmer werken om fantastische ervaringen te creëren. Meer informatie ›