Praat met je klanten. In hun taal.

Begrijp je klanten beter door te identificeren wat ze doen terwijl ze je webervaringen beleven.

Praat met je klanten. In hun taal.

Maak betekenisvollere verbindingen.

Creëer een uitgebreid overzicht van individuele klanten, door data van Adobe en andere ondernemingen met elkaar te verbinden in je Adobe Experience Cloud-oplossingen. Ontdek tijdens hun interactie met verschillende contactpunten wat het belangrijkst is voor hen. Herken bekende consumenten wanneer ze bezoeken vanaf onbekende apparaten. Je kunt zelfs gebruikers groeperen in doelgroepen, voor gerichte marketinginspanningen.

Ken je doelgroep.

Zet coherente en consistente conversaties met je klanten voort binnen verschillende marketingkanalen.

Common ID

Volg individuele klanten—niet alleen de apparaten die ze gebruiken— binnen je webervaringen, met behulp van een gemeenschappelijke identifier.

Doelgroep delen

Categoriseer verschillende typen klanten in doelgroepen en deel deze doelgroepen vervolgens in al je Experience Cloud-oplossingen.

Doelgroepverrijking

Verbeter je klantprofielen en inzichten door klantinformatie die je hebt verzameld buiten Experience Cloud te verbinden met de data binnen je Adobe-oplossingen.

Apparaatgrafiek

Werk samen met 's werelds populairste merken, en herken een bekende consument achter een onbekend apparaat.

Bekijk het volledige overzicht.

Met Adobe Experience Cloud kun je informatie over consumenten via verschillende technologieën en apparaten koppelen om geïntegreerde marketingcampagnes te creëren die zijn afgestemd op je doelgroep.

Je klantoverzicht voltooien

Verkrijg een volledig overzicht van elke klant, ongeacht van welk apparaat of welke technologie ze gebruikmaken.

Klantervaringen harmoniseren

Zet onsamenhangende, terugkerende marketinginspanningen om in een coherente, gepersonaliseerde ervaring door gebruik te maken van de inzichten die je verwerft voor het nauwkeurig afstemmen van campagnes op specifieke doelgroepen.

Zaken vereenvoudigen

Maak het eenvoudig voor je klanten om snel te krijgen wat ze nodig hebben, door gebruik te maken van de consumenteninformatie die je verzamelt via al je Experience Cloud-oplossingen.