De klantervaring is cruciaal.

De klantervaring is meer dan een leuk extraatje. De klantervaring is cruciaal voor je bedrijf, en daardoor een topprioriteit voor IT. Jij stuurt de transformatie aan die de beste klantervaring mogelijk maakt. Wij kunnen je helpen.

Innovatieve klantervaringen vereisen een innovatieve technologiestapel.

Met ervaringen doe je goede zaken.

Succesvolle ondernemingen richten hun digitale transformatie op de klantervaring en de resultaten spreken voor zichzelf: 242% ROI, USD 1.656 NCW per werknemer en een stijging van het conversiepercentage met 25% (volgens een onderzoek dat Forrester in opdracht van Adobe heeft uitgevoerd). Kortom: klantervaringen werpen hun vruchten af.

Zo kunnen we je helpen

Purpose-built CXM technology.

Customer experience management (CXM) is bigger than CRM, CDP, customer engagement, or any legacy category. Our technology is not repurposed from some other use case. It is built intentionally for CXM and always will be.

Real-time klantprofielen.

Als je data zich in silo’s bevinden, krijg je nooit een helder beeld van je klant. Met Adobe Experience Platform kun je al je data samenvoegen in een real-time klantprofiel dat steeds wordt verbeterd met behulp van doorlopende intelligence, zodat je gepersonaliseerde ervaringen op maat kunt bieden.

Flexibiliteit dankzij uitbreidingsmogelijkheden.

Je moet sneller werken en met minder middelen. Dankzij onze API’s en onze toewijding aan open-sourcetechnologie hebben je ontwikkelaars de vrijheid om te bouwen wat ze nodig hebben, zonder dure systeemintegrators in te zetten.

Doorlopende intelligence voor een optimale klantervaring.

Om in real-time de beste beslissingen te nemen, heb je doorlopende intelligence nodig. Met Adobe Sensei bieden we krachtige kunstmatige intelligentie die speciaal is getraind voor CXM. Of train je eigen modellen om nog sneller te innoveren.

Privacy-, nalevings- en beveiligingsvoorzieningen zijn standaard ingebouwd.

Elke nieuwe technologie zorgt voor innovatie, maar brengt ook risico’s met zich mee. Met onze ingebouwde privacy- en beveiligingsvoorzieningen helpen we je om te voldoen aan regelingen zoals de AVG en beperk je de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van de allernieuwste technologieën.

Optimale prestaties op mondiale schaal.

Je kunt alleen optimale klantervaringen bieden als de uptime maximaal is. We hebben datacentra over de hele wereld en investeren in de allernieuwste technologie, zodat we snelle, betrouwbare prestaties faciliteren, of je nu petabytes of exabytes aan data moet verwerken.

Meer informatie voor IT.

IT-praktijkvoorbeelden

Met digitale technologie bekroond nieuws aanleveren.

Spar ICS verbetert de winkelervaring met personalisatie.

sky

Sky gebruikt klantgegevens om buitengewone cross-channel ervaringen aan te bieden.

Kunstmatige intelligentie biedt een slimme manier om op grote schaal voor actiegerichte inzichten en personalisatie te zorgen. Ontdek hoe.

Lees Context is Everything.

IT-praktijkvoorbeelden.

Constellation gebruikte Adobe Experience Manager Sites om zijn website aantrekkelijker te maken voor particulieren en kleine bedrijven.

Travelocity gebruikte Adobe Campaign om op een eenvoudige manier gecompliceerde workflows te creëren en complexe e-mails te verzenden — alles zonder een grote belasting van IT-resources.

Laten we kijken wat Adobe voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.