Maak je bericht relevant op elk kanaal.

Maak je bericht relevant op elk kanaal.
NetApp en Adobe Consulting werken samen om optimaal gebruik te maken van data, testen en targeting. Lees hun verhaal ›
Je klanten willen een uniform en gepersonaliseerd bericht tijdens hun interactie met je bedrijf, altijd en overal. Met Adobe Consulting kun je in real-time het raamwerk creëren voor het bieden van betekenisvolle content.

Bied gepersonaliseerde berichten via alle kanalen.

Campagne-orkestratie

Voor het synchroniseren van je data, content en kanalen zijn vaardigheid en kennis zijn vereist, zodat je een bericht kunt bieden persoonlijk overkomt.

Adobe Experience Cloud
Campagne-orkestratie

Met Adobe Consulting kun je een routekaart ontwerpen waarmee je interessedata, kanalen en campagnes kunt vastleggen, integreren en meten. Met Adobe-oplossingen als speerpunt ondersteunen onze oplossingsexperts je bij het leveren van de personen en processtrategieën die tot succesvolle resultaten leiden.


Bied je klanten in real-time relevante aanbiedingen.

Real-time beheer van interacties

Stel je een uniforme strategie voor, en een geïntegreerde oplossing die de juiste aanbieding levert aan de juiste klant, op het juiste moment.

Adobe Experience Cloud
Real-time beheer van interacties
Real-time interactie biedt je de snelheid en flexibiliteit om automatisch één-op-één dynamische content te bieden op alle kanalen. Adobe Consulting kan je helpen aanbodbeheer, levering en prestaties te optimaliseren voor elke klant, en betere klantervaringen te stimuleren.


Versnel je pad naar klantenwerving.

Sneller klanten werven

Het werven van nieuwe klanten hoeft geen moeizaam proces te zijn. Je hebt de juiste strategie nodig voor het vastleggen van data die je meer vertellen over wie je klanten zijn.

Adobe Experience Cloud
Sneller klanten werven

Ad Tech en Marketing Tech moeten samenwerken om gepersonaliseerde end-to-end digitale ervaringen te bieden aan waardevolle prospects. Alleen de Adobe Experience Cloud kan deze twee typen technologie samenbrengen en zo de acquisitie op een effectieve manier stimuleren. Met Adobe Consulting kun je het juiste pad naar acquisitie ontdekken.

We helpen je je doelen te bereiken.

Het vergt de juiste digitale visie om contact te leggen met je klanten, complexe zaken aan te pakken en te voldoen aan alle verwachtingen op al je digitale contactpunten. Ontdek hoe Adobe Consulting-teams je kunnen ondersteunen.