Analytics moet meer doen dan verzamelen. Het moet handelen.

Je hebt standaard analytics. Je verzamelt data. Maar wat je met die data doet, maakt het verschil. Het is niet meer genoeg om gewoon bezoeken en klikken te verzamelen. Organisaties moeten klanten beter begrijpen via segmentatie, cross-channelanalyse, doelgroepverrijking en voorspelling. Dit noemen we customer intelligence – en dat is wat inzicht omzet naar actie.
Analytics moet meer doen dan verzamelen. Het moet handelen.

Customer Analytics: ben je een leider of een achterblijver?

Een slecht begrip van, en onvoldoende investering in, customer analytics zou het voortbestaan van je bedrijf in gevaar kunnen brengen – ontdek in dit rapport wat je nodig hebt voor toekomstig succes.
 

Wees het snelst met inzichten en acties.

Je moet niet hoeven wachten tot datawetenschappers jouw analyticsdata hebben geïnterpreteerd. Je klanten wachten ook niet. Als de informatie toegankelijk is, kan iedereen in je organisatie sneller in actie komen. Begin met een volledig beeld van je klanten, voeg machine learning en kunstmatige intelligentie toe en ga van eenvoudige webanalytics naar het leveren van ervaringen in real-time met echte customer intelligence.
Webanalytics
Webanalytics.
Orden grote stromen data, verkeer en sitenavigatiepatronen tot bondige visualisaties en rapporten.
Marketinganalytics
Marketinganalytics.
Gebruik kunstmatige intelligentie en machine learning om verborgen kansen te ontdekken en handel snel.
Audience Analytics
Audience analytics.
Bouw aan unieke doelgroepprofielen om de meest waardevolle segmenten te identificeren en gebruik deze profielen op alle digitale kanalen.
Mobiele analytics
Mobiele analytics.
Zorg dat je weet waarom ze jouw apps kiezen, waarom ze erbij blijven, en hoe je ze kunt laten terugkomen.
Maak het voorspelbaar
Maak het voorspelbaar.
Data informeert niet alleen meer, data voorspelt. Krijg antwoorden op vragen die je niet eens weet te stellen.

 

Data zijn meer dan een getallenspel. Ze veranderen de spelregels.

 
Je data zijn hard op weg om je grootste troef te worden. Data veranderen de manier waarop beleggers de bedrijfswaarde berekenen en de manier waarop bedrijven succes boeken. Lees het artikel ‘Put Data at the Centre of Your Business’ en ontdek hoe waardevol je data zijn.
 

Hoe topmerken slagen met analytics.

Nissan

Sterkere analytics voor sterkere relaties.

Nissan gebruikt Adobe Experience Cloud om medewerkers in staat te stellen tot het creëren van fascinerende, persoonlijke ervaringen op basis van fysieke en digitale real-time klantgegevens.

De zoektocht naar reizen vereenvoudigen

Internationaal reis- en toerismebedrijf vereenvoudigt de zoektocht van klanten door inzicht in hun behoeften te krijgen en via meerdere kanalen relevante content aan te bieden. 

We bieden je slimmere analytics met customer intelligence.

We helpen je aan krachtigere analytics door je inzichten voor actie te verbeteren. Adobe Analytics Cloud is de core intelligence engine die ervaringen voor je onderneming versterkt. Het maakt je analytics begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen in je organisatie, gebruikt nauwkeurige segmentatie voor de beste manier om waardevolle doelgroepen te bereiken, en geeft je een objectief beeld van het complete klanttraject. Alles in real time.

Wie luistert er? Maak een einde aan alle onduidelijkheid.

Dankzij klantanalytics kun je onderbouwde beslissingen nemen, waardevolle segmenten binnen je doelgroep targeten en de impact van je activiteiten meten. Breng je online en offline data samen, en verwerf de inzichten die je nodig hebt.
 

Zie analytics in actie en zie hoe je aan de slag kunt.

Customer intelligence
Krijg een volledig beeld van je klanten.
Gepersonaliseerde ervaringen
Weet op elk moment wat je klant wil en nodig heeft, en lever het vervolgens op een consistente manier voor elk kanaal.