Met de juiste context komt e-mail echt tot leven.

E-mail is nog even belangrijk als voorheen — misschien zelfs nog belangrijker. Maar voor een succesvolle campagne kun je niet gewoon dezelfde oude e-mailstrategie gebruiken. Vergeet wat e-mail ooit was. Met de technologie achter de e-mailmarketing van morgen kun je vandaag nog de leiding nemen.
Met de juiste context komt e-mail echt tot leven.
Gartner
 
Adobe is als leider uitgeroepen in Gartner’s Magic Quadrant voor multichannel marketinghubs 2018.
 

Email-marketing voor vandaag met de technologie van morgen.

In de ervaringgestuurde cultuur van tegenwoordig, verwachten je klanten meer van e-mail dan saaie berichten, slechte timing of onpersoonlijke communicatie. Als je niet kunt bewijzen dat je hen kent en respecteert, belanden je e-mails in de map met ongewenste e-mails. Je hebt een e-mailstrategie nodig voor de huidige verwachtingen, en je hebt de technologie nodig om die verwachtingen te overtreffen.
Klantgerichte strategie.
Klantgerichte strategie.
Maak je klanten enthousiast door je e-mailstrategie te ontwikkelen met hen in gedachten. Laat je prioriteiten vervolgens bepalen door die strategie, zodat je altijd het juiste bericht kunt leveren.
Context met betrekking tot data.
Context met betrekking tot data
Krijg de context die je nodig hebt door klantbetrokkenheid, voorkeuren en cross-channeldata te combineren. Gebruik die data vervolgens om er zeker van te zijn dat je e-mails relevant zijn.
Content die persoonlijk is.
Content die persoonlijk is
Combineer data met prachtig design voor het creëren van boeiende berichten. Gebruik vervolgens contextuele info op een dynamische manier om deze op een nog betere manier te kunnen benutten.
Levering op het juiste moment.
Levering op het juiste moment.
Verstuur op precies het juiste moment e-mails die zijn afgestemd op de behoeften en gedragingen van klanten. Leg vervolgens contact met je klanten, ongeacht waar ze zich bevinden in het klanttraject.

E-mailmarketing wordt volwassen. Blijf niet achter.

Het versturen van de juiste e-mail is geen kwestie van geluk. Het vereist grote inspanningen en een eerlijke evaluatie van je huidige positie en van wat je dient te bereiken. Voer onze “Zelfbeoordeling voor e-mailmarketing” uit om te ontdekken waar je je bevindt op de volwassenheidsschaal voor e-mail.

Hoe topmerken succes boeken met e-mail.

Hostelworld

Hostelworld personaliseert het klanttraject

Vooraanstaand hostelboekingsbedrijf bereikt jonge, mobiele doelgroep via zijn website, e-mail en mobiele app door op het juiste moment de juiste boodschap te presenteren.

Virgin Holidays drijft interesse op tot 90%

Een van de belangrijkste vakantiebedrijven stuurt reisberichten op maat en laat de conversie zo met 150% toenemen.
Virgin Holidays

E-mail zelf evolueert niet. Maar wij wel.

Fantastische e-mails beginnen bij Adobe Campaign, onze beste software voor e-mailmarketing en cross-channel campagnebeheer. Deze software is op zichzelf al zeer effectief, maar werkt nog beter als onderdeel van de Adobe Experience Cloud. Maak gebruik van krachtige, geïntegreerde klantprofielen en van effectieve doelgroepsegmentatie. Profiteer van onze personalisatie-engine. Creëer telkens weer prachtige, duidelijke e-mails.

Bekijk e-mail in actie, en ontdek hoe je aan de slag kunt gaan.

Leg een solide digitale basis.
De juiste technologie, framework en resources zijn de hoekstenen van boeiende ervaringen.
Orkestreer een campagne.
Consumenten bewegen zich probleemloos tussen de online en offline omgevingen en verwachten dat hun ervaring consistent en relevant is. In deze cross-channel wereld, ondersteunt Adobe je bij het integreren, uitvoeren en meten van omni-channel campagnes.
Gepersonaliseerde ervaringen
Weet op elk moment wat je klant wil en nodig heeft, en lever het vervolgens op een consistente manier voor elk kanaal.

 

 

Gerelateerde artikelen