Personalisatie is niet optioneel. Het is essentieel.

Geef je klanten wat ze willen: altijd en overal een gepersonaliseerde ervaring. Dat is nu mogelijk dankzij een erkende, bekroonde personalisatie-engine op basis van kunstmatige intelligentie.
With the right context, email really comes to life.
Forrester

 

We zijn tot leider uitgeroepen in The Forrester Wave™: Digital Intelligence Platforms, Q2 2017.

Geef je data een stem met AI en personaliseer de ervaring.

De meeste bedrijven in Europa willen gebruik maken van AI om hun analytics vóór 2020 te verbeteren.  
Lees Context is Everything.
 

Zet de toon met personalisatie van de volgende generatie.

Je wilt ervaringen creëren waardoor klanten terug blijven komen. Je maakt gebruik van personalisatietools als ondersteuning bij het testen, targeten en optimaliseren, maar dat is slechts het begin. Wat je nodig hebt, is een personalisatie-engine. Waarmee je kunt experimenteren binnen alle klantkanalen. Die gebruikmaakt van krachtige machine learning voor grootschalige personalisatie-opbrengsten. Een engine die is afgestemd op je overige digitale-marketinginspanningen.
Meer controle.
Meer controle.
Nu kun je personaliseren op alle klantkanalen en contactpunten. Beheer A/B-testen en multivariate testen om te ontdekken aan welke ervaringen je klanten de voorkeur geven.
Realiseer schaling met behulp van kunstmatige intelligentie.
Realiseer schaling met behulp van kunstmatige intelligentie.
Met kunstmatige intelligentie en machine learning, kun je eindelijk personaliseren voor elke klant — met een snelheid en reikwijdte die tot nu toe onmogelijk leek.
Verkrijg betere bedrijfsresultaten.
Realiseer betere bedrijfsresultaten.
Geef je klanten wat ze willen — op het moment dat ze het willen. Een betere klantervaring vergroot het aantal klikken en conversies, en stimuleert de betrokkenheid.

Hoe topmerken succes boeken met personalisatie.

Het stimuleren van een persoonlijke klantervaring die is gebaseerd op de kracht van kunstmatige intelligentie, omvat veel meer dan alleen de theoretische kant. Deze twee toonaangevende merken maken optimaal gebruik van gepersonaliseerde klantervaringen.
Sky UK biedt miljoenen klanten een persoonlijke benadering

Sky UK biedt miljoenen klanten een persoonlijke benadering

“We zijn van mening dat relevante ervaringen die worden geboden via het juiste kanaal van essentieel belang zijn voor het creëren van klantloyaliteit. Met Adobe Experience Cloud kunnen we individuele gebruikers gepersonaliseerde interacties bieden die ons bereik en onze omzet vergroten.”

Robert McLaughlin

Head of Digital Analytics, Sky UK


EE: 31 miljoen ervaringen personaliseren.

“Bij personalisatie gaat het erom onze klanten op een consistente manier relevantie te bieden op alle kanalen. Je zou je haast niet moeten realiseren dat het gebeurt.”

Will Harmer
Senior Manager Insights en Optimization, EE
EE: 31 miljoen ervaringen personaliseren.

Bied personalisatie die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie.

We helpen je op een eenvoudige manier te personaliseren en je mogelijkheden vervolgens uit te breiden. Onze personalisatie-engine is gebouwd met Adobe Target, in combinatie met Adobe Analytics en Adobe Audience Manager. Dankzij deze engine, die gebruik maakt van de kunstmatige intelligentie en machine learning van Adobe Sensei, kun je de meest complexe uitdagingen op het gebied van klantervaringen aangaan.

Adobe won de innovatieprijs voor personalisatie
van de Data & Marketing Association.
Adobe won de innovatieprijs voor personalisatie van de Data & Marketing Association.

Bekijk personalisatie in actie, en ontdek hoe je aan de slag kunt gaan.

Gepersonaliseerde ervaringen
Weet op elk moment wat je klant wil en nodig heeft, en lever het vervolgens op een consistente manier voor elk kanaal.
De beste klanten werven
Bij klantenwerving gaat het niet alleen om het vinden van klanten. Het gaat om het vinden van de meest waardevolle klanten die gedurende langere tijd loyaal aan je zullen blijven.