Reclame
 

Programmatische advertising kan lastig zijn zonder het juiste platform.

Marketeers vragen zich af hoe ze alles uit hun programmatische media-aankopen kunnen halen.
Meerdere, overlappende platforms.
Meerdere, overlappende platforms.
Geen geschikte campagnepersonalisatie.
Geen geschikte campagnepersonalisatie.
Onvolledige toegang tot inventory.
Onvolledige toegang tot inventory.
Geen mogelijkheid om advertenties dynamisch te targeten.
Geen mogelijkheid om advertenties dynamisch te targeten.
 

Maak met vertrouwen gebruik van overzichtelijke programmatische advertising.

Je hoeft je programmatische strategie niet aan het toeval over te laten wanneer je het juiste demand-side platform (DSP) implementeert.

Gemaximaliseerde prestaties met een enkel platform.
Gemaximaliseerde prestaties met een enkel platform.
Met uniforme biedingsautomatisering kun je sneller handelen op basis van real-time en op regels gebaseerde beslissingen. Datasilo’s worden geëlimineerd, doordat een directe stroom conversie- en betrokkenheidsdata wordt afgestemd op mediadata voor optimalisatie, attributie en rapportage.
Geautomatiseerde optimalisatie en personalisatie.
Geautomatiseerde optimalisatie en personalisatie.
Dankzij programmatische creatieve voorzieningen is het optimaliseren van je advertenties met persoonlijke berichten heel eenvoudig, en kun je dynamisch individuele, creatieve elementen invoegen.
Volledige toegang tot cross-channel ad inventory.
Volledige toegang tot cross-channel ad inventory.
Met een uniforme oplossing voor programmatische advertising, zoals Adobe Advertising Cloud, kun je een volledige, geïntegreerde en kanaalspecifieke inventoryset bekijken en beheren, je beslissingen stroomlijnen en de consistentie van je campagnes verbeteren.
De juiste advertentie op het juiste moment.
De juiste advertentie op het juiste moment.
Target, test en meet advertentiereacties in real-time en pas binnen nanoseconden creatieve assets aan, met voorzieningen voor advertentiecreatie en levering.
Programmatisch adverteren
Adobe kan helpen.
Dankzij de integraties binnen onze Adobe Advertising Cloud kun je programmatisch een scala van datasets beheren en waardevolle doelgroepen creëren, die je vervolgens op een efficiënte en kosteneffectieve manier kunt bereiken op verbonden kanalen.

 

Meer waarde verkrijgen uit programmatische campagnes.

Succesvolle merken benutten Adobe Advertising Cloud voor het verbeteren van de advertentiebetrokkenheid en het vergroten van de omzet.
Ottokar Rosenberger, Chief Marketing Officer bij Hostelworld Group

“Adobe Media Optimizer [nu Adobe Advertising Cloud] heeft de manier waarop we onze search[campagnes] beheren, getransformeerd.”
— Ottokar Rosenberger,
CMO, Hostelworld Group

Henry Marshall, Paid Search Manager, House of Fraser
“We voeren het budget in dat we op een specifieke dag willen uitgeven, waarna het biedingsalgoritme bepaalt aan welke trefwoorden we budget dienen toe te wijzen voor de beste resultaten.”
— Henry Marshall,
Paid Search Manager, House of Fraser

 

Veelgestelde vragen over programmatisch adverteren.

Wat is de effectiefste manier om aan de slag te gaan met programmatische advertising?
Gebruik een volledig geïntegreerd demand-side platform en datamanagementplatform waarmee je data volledig kunt benutten in je mediaplannen, voor een betere targeting en rapportage, en een snellere time-to-market.
Hoe beschermen we onszelf tegen advertentiefraude?
Met behulp van de Adobe Advertising Cloud suite met veiligheidsvoorzieningen voor je merk, zoals screening op app- en siteniveau, contextuele targeting, plus pre-bid filtering en integraties van derden, verkrijg je een extra veiligheidslaag.
Beschik ik met een demand-side platform voor programmatische aankoop over targetingopties?
Ja. Geografische targeting, indeling in dagdelen, frequentielimitering en overige dimensies kunnen worden aangeboden door toonaangevende DSP’s. Ook kunnen geavanceerdere targetingfuncties, zoals retargeting en doelgroeptargeting, beschikbaar zijn.
Kunnen we onze strategie uitbreiden van display naar andere kanalen via een enkele oplossing?
Ja. Met een geïntegreerde set oplossingen zoals Adobe Advertising Cloud, kun je channelstrategieën voor social media, mobile, video en tv combineren en coördineren zonder dat je gebruik hoeft te maken van meerdere platforms.
Hoe beschermen we onze data wanneer we onze aankoop automatiseren?
Wanneer je een transparente en onafhankelijke DSP gebruikt, is de data die je verwerkt met de software van jou, en van jou alleen. De data is mobiel en flexibel, zodat je alle data die je bezit kunt invoegen en exporteren.
Ik wil de algoritmen en modellering kennen die onze technologische oplossing aansturen. Is dat mogelijk?
Ja. Het is belangrijk om te weten hoe de software werkt en hoe je deze kunt benutten. Daarom biedt Adobe een duidelijke visie van de engine achter de intelligence.

Meer weten?


Ontdek hoe Adobe jou en je onderneming vooruit kan helpen.
Bel +32 2 416 40 57
of