Krijg de meest recente informatie over mobiele marketing en benchmarks met de 2017 Adobe Mobile Maturity Study. Rapport downloaden ›

Bezit waardevol vastgoed.
Beheerd door je klant.

In de mobiele wereld van vandaag, zijn apps een van de beste manieren om doelgroepen te bereiken. Je wilt in staat zijn om snel en eenvoudig apps te creëren die zakelijk effect sorteren. Bouw klantloyaliteit op. Stimuleer de verkoop. Versnel training. Trek medewerkers aan, en meer. Maar om de gewenste resultaten te verkrijgen, heb je de juiste tools nodig waarmee je het hele proces kunt afhandelen, en waarmee je krachtige apps kunt creëren, beheren en nauwkeurig kunt afstemmen.

Landbouwers hebben geen tijd om te verspillen aan inefficiënte processen. Daarom maakt DuPont gebruik van een geïntegreerd systeem om uit te vinden waaraan landbouwers behoefte hebben en dat digitaal aan hen te leveren via mobiele apps, zodat ze de benodigde inzichten verkrijgen om slimmer te werken, niet harder.

Creëer prachtige, effectieve apps.

Adobe kan je helpen

Je wilt apps bouwen die een verschil maken – snel en efficiënt. Je hebt een oplossing nodig waarmee je niet alleen bestaande en nieuwe assets kunt extraheren en integreren in apps, maar waarmee je ook ervaringen kunt leveren die consistent en boeiend zijn op alle apparaten van je klanten.

Analytics

Adobe kan je helpen.
Met content-services in Adobe Experience Manager, kunnen marketeers content uit Experience Manager extraheren en integreren in hun bestaande apps. Experience Manager waarborgt dat alles wat je klanten zien, consistent is en er prachtig uitziet op verschillende apparaten, van het internet tot het mobiele web en mobiele apps.

Boei je medewerkers met apps die ze geweldig zullen vinden.

Adobe kan je helpen

Om je medewerkers te boeien, heb je appervaringen nodig die ze echt nuttig vinden. Apps die hen beter maken in wat ze doen, en die hen zich verbonden doen voelen. Om dat te realiseren, moet je weten wanneer je content werkt, en wanneer dit niet het geval is. Alleen dan kun je de beste manieren weten om onafgebroken appbetrokkenheid te stimuleren.

Analytics

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Analytics beschik je over de inzichten die je nodig hebt om te zorgen dat je apps je medewerkers aanspreken en optimale mogelijkheden bieden. Ontdek welke content het meest aansprekend en relevant is. Gebruik deze inzichten om je apps aan te passen, je training te stroomlijnen en je mensen interactieve tools te geven waarmee ze graag werken. Stimuleer vervolgens de bekendheid van je app en houd ze geïnformeerd over nieuwe content met in-app berichten en pushmeldingen.

Alles wat je nodig hebt om controle te krijgen over apps.

Waarom Adobe?

Tegenwoordig vormen apps de sleutel voor het ontgrendelen van je bedrijfspotentieel. Ze helpen je bij het versnellen van je verkopen, het bieden van training en het verhogen van de productiviteit van je medewerkers. Adobe Experience Cloud biedt je alle tools die je nodig hebt voor het creëren van relevante, boeiende app-ervaringen.

Waarom Adobe.

Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om prachtige, boeiende apps te maken. Nu brengt Adobe Experience Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n verregaande integratie met voorzieningen voor analytics, datamanagement, optimalisatie en personalisatie.
Krijg de meest recente informatie over mobiele marketing en benchmarks met de 2017 Adobe Mobile Maturity Study.
Leer hoe je mobiele ervaringen kunt maken die ertoe doen.
Lees Mastering the Complexity of Mobile with Simplicity.