Lees The Forrester Wave™: Data Management Platforms, Q4 2015om te weten te komen waarom Adobe een leider is op het gebied van DMP. Rapport downloaden ›
Verzeker jezelf van waardevolle doelgroepen.
Meer is niet altijd beter, behalve wanneer het aankomt op waardevolle doelgroepen. Marketeers hebben als taak meer klanten aan te trekken. Maar niet zomaar klanten: ideale klanten. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je in staat zijn te bepalen wie je beste klanten zijn en wat hun kenmerken zijn. Het is echter moeilijk om gefragmenteerde data om te zetten in nuttige inzichten die relevante klantervaringen stimuleren.

Hoe waardevoller, hoe beter.

Adobe kan je helpen

Wanneer het aankomt op het vinden van meer klanten, is analytics de sleutel. Je hebt een oplossing nodig die je inzicht biedt in al je klantinteracties. Een oplossing die je ondersteunt bij het verzamelen, meten en analyseren van data uit elke bron. Vervolgens dien je het succes van het programma aan te tonen aan de hand van de verkoop en omzet.

Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Adobe Analytics biedt je de tools voor het begrijpen en analyseren van al je klantdata. Met deze tool verzamel je data en krijg je inzichten in de data op mobiele apparaten, op het internet en in andere marketingkanalen. Met Analytics kun je op een intelligente manier je web- en klantdata uit elk kanaal analyseren, waardoor je een volledig overzicht verkrijgt van de interactie van je klanten met je merk. Het helpt je te identificeren wie je moet targeten en wat de meest relevante ervaringen zijn binnen alle kanalen.

Gebaseerd op analytics. Geperfectioneerd met integratie.

Adobe kan je helpen

Nadat je klantanalytics tot je basistool hebt gemaakt, dien je alle uiteenlopende klantdatabronnen met elkaar te combineren en te analyseren. Je hebt een platform nodig dat je gebruik laat maken van al je data voor het creëren van rijke klantprofielen waarmee je relevante ervaringen kunt bieden op verschillende kanalen.

Adobe Target

Adobe kan je helpen.
Adobe Audience Manager brengt al je klantdata samen in één gecentraliseerde oplossing. Met behulp van het data management platform (DMP) kun je zowel first-party als third-party data verzamelen, op één locatie, zodat je unieke klantprofielen en uniforme doelgroepsegmenten kunt creëren. Vervolgens kun je doelgroepen targeten en uitbreiden op de kanalen van je voorkeur met relevante ervaringen, waarbij je doelgroepen activeert met behulp van de geprefereerde marketingstack van elke klant. Audience Manager is flexibel, agnostisch en schaalbaar.


Grote hoeveelheden klantdata. Eén volledig geïntegreerde oplossing.

Waarom Adobe?

De concurrentie is nog nooit zo intens geweest. Om de concurrentie voor te blijven, is het vinden van waardevolle klanten en het uitbreiden van deze klantengroep een must. Je dient je doelgroep adresseerbaar te maken. Adobe Experience Cloud is het enige platform dat een volledige, geïntegreerde reeks oplossingen biedt, inclusief Analytics en Audience Manager. Deze oplossingen helpen je waardevolle doelgroepprofielen te creëren en deze te gebruiken op een concurrerende, gedifferentieerde manier.

Waarom Adobe.

Organisaties dienen waardevolle doelgroepen te vinden en uit te breiden om te slagen in het huidige concurrerende landschap. Vroeger moesten bedrijven verschillende oplossingen combineren om klantdata te verzamelen en te analyseren, en om erop te reageren. Nu brengt Adobe Experience Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Het biedt je alle tools die je nodig hebt om gepersonaliseerde, relevante en real-time ervaringen te bieden via alle oude en nieuwe kanalen.
Lees The Forrester Wave™: Customer Analytics Solutions, Q1 2016en ontdek waarom Adobe een leider is in klantanalytics, en waarom je met Adobe eenvoudig klantdata kunt ordenen en analyseren.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.