Ervaringen dienen persoonlijk te zijn. De rest is niet relevant.
Geef je data een stem met AI en personaliseer de ervaring. Lees Context is EverythingNu downloaden ›
Klanten hebben steeds hogere verwachtingen. Als marketeer moet je zorgen dat je bedrijf relevant blijft door iedere klant een persoonlijke ervaring te bieden. Je let niet alleen op de activiteiten van je klanten, maar je moet ook actief inspelen op hun wensen en behoeften. En je moet relevante ervaringen bieden via elk kanaal. Als klanten niet krijgen wat ze willen, gaan ze ergens anders heen.

Meer informatie over hoe de huidige merken gebruikmaken van Adobe Target.

 

Sky UK zet klantdata in om superieure cross-channel-ervaringen te bieden met Adobe Experience Cloud.

Nu bekijken ›

Dieper inzicht in het klantgedrag tijdens elke fase van het traject maakt het mogelijk om op het juiste moment relevante aanbiedingen te doen.

Nu bekijken ›

Het grootste mobiele telefoonnetwerk in het Verenigd Koninkrijk houdt klanten in deze concurrerende markt tevreden door in alle kanalen sterk relevante ervaringen aan te bieden

Nu bekijken ›

Personalisatie en rendement op investering gaan hand in hand.

Je wilt een hoog rendement op je investering behalen en je weet dat personalisatie van je content belangrijk is. Maar dat is een ingewikkeld proces en je durft er niet goed aan te beginnen. Eerst moet je een plan hebben. En een groot deel van dat plan bestaat uit een test- en optimalisatieproces dat als basis dient voor je personalisatiestrategie.

Adobe kan je helpen.Met Adobe Target kun je eenvoudig testen opzetten en uitvoeren om de beste aanbiedingen, berichten en content te bepalen. Met Target lever je gepersonaliseerde content op basis van een combinatie van op regels gebaseerde en zelflerende benaderingen die behavioral, contextuele en offline variabelen bevatten.Hoe meer je weet, hoe persoonlijker de ervaring die je kunt bieden.

Je marketingplan werkt alleen als je je klanten kent. Dus moet je alles weten over hun voorkeuren en verwachtingen. Je moet weten hoe je waardevolle klantsegmenten in kaart kunt brengen via analytics om te bepalen welke variabelen je moet gebruiken voor personalisatie.

Adobe Analytics
Adobe kan je helpen. Met Adobe Analytics verzamel je data over klanten en krijg je inzicht in de klantinteracties op mobiele apparaten, op het internet en in andere marketingkanalen. Alle contactpunten met klanten worden op een intelligente manier geanalyseerd, zodat je een beter inzicht in het klanttraject krijgt. Met Analytics kun je je klanten op het perfecte moment van de meest relevante content voorzien.


Als je platforms niet op elkaar aansluiten, doet je marketing dat ook niet.

Om gepersonaliseerde content via al je marketingkanalen te leveren, moet je beschikken over een contentplatform dat aansluit op je andere oplossingen. En je moet ervaringen kunnen creëren zonder dat je programmacode hoeft te schrijven en zonder dat je van anderen afhankelijk bent om je plannen te implementeren.

Adobe Marketing Cloud

Adobe kan je helpen.Met Adobe Experience Manager worden al je content en assets op een centrale locatie samengebracht om je personalisatiestrategie aan te sturen. Met Experience Manager kun je eenvoudig, op één plek, content voor desktops, tablets en mobiele apparaten creëren, zonder programmacode te schrijven. Je hoeft geen aparte pagina's voor elk type apparaat te maken. Experience Manager past elke ervaring automatisch aan op basis van je content.


Alles bij elkaar.

Je hebt een grote hoeveelheid klantdata, maar die is wijd en zijd verspreid. Om inzicht in je klanten te krijgen zodat je de meest relevante ervaringen kunt bieden, moet je al je databronnen aan elkaar koppelen. Je hebt een oplossing nodig waarmee je robuuste klantprofielen en -segmenten kunt samenstellen op basis van al je inzichten – online en offline.

Adobe Marketing Cloud

Adobe kan je helpen.Met Adobe Campaign kun je campagnes personaliseren en uitvoeren via al je online en offline kanalen. Met Adobe kun je je klanten nauwkeurig segmenteren en benaderen. Campaign verzamelt al je data in één geïntegreerd klantprofiel. Je kunt datasegmenten beheren om e-mailcampagnes uit te voeren die automatisch worden geactiveerd. Vervolgens kun je op één plek de resultaten van al je cross-channel-campagnes monitoren.


Volledig gepersonaliseerde content. Met volledig geïntegreerde oplossingen.

Waarom Adobe

Marketing heeft heel wat ontwikkelingen doorgemaakt in de loop der tijd. Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om een uniform digitale-marketingplan te creëren. Adobe heeft daar verandering in gebracht met Adobe Experience Cloud.

Waarom Adobe.

Nu brengt Adobe Experience Cloud al je marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n verregaande integratie met voorzieningen voor analytics, datamanagement, optimalisatie en personalisatie. Dat betekent dat je nu eenvoudig relevante, persoonlijke content kunt creëren die van invloed is op je nettoresultaat.

 

Creëer het recept voor een winnende personalisatiestrategie.

Leer hoe je gebruik maakt van personen, processen en technologie voor het personaliseren van klantervaringen.
 

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.