Succesvolle digitale marketing begint bij een solide basis.
Zorg dat je marketing niet als los zand aan elkaar hangt. Ontdek hoe je dankzij een uniforme digitale basis een voorsprong op de concurrentie kunt nemen. Lees The Blueprint Redefined
Je hebt het voor je uitgeschoven, maar je weet dat het opbouwen van een krachtige, veilige en schaalbare digitale basis essentieel is om de beste klantervaring te creëren. Het is precies wat je moet doen om je bedrijf vandaag uit te breiden en je voor te bereiden op de toekomst.

Verschillende uitdagingen. Eén oplossing.

Adobe kan je helpen

Het vergt een krachtig, uniform digitaal platform om de verschillende soorten boeiende ervaringen te creëren waarmee je de klantrelaties aanhaalt. Bij de manier waarop je nu werkt – met een combinatie van oude oplossingen die niet echt goed samenwerken – is dit echter lastig, zo niet onmogelijk.

 

Snelle tools voor snelle denkers.

Adobe kan je helpen

Hoe intuïtiever je tools, des te sneller je content kunt aanbieden en kunt zien wat wel of niet werkt. Investeer niet in ingewikkelde oplossingen die je afhankelijk maken van IT. Je hebt intuïtieve en gestroomlijnde workflows nodig waarmee je creatieve en marketingteams snel de assets en klantinzichten kunnen vinden die ze nodig hebben en relevante digitale ervaringen kunnen bieden.


Adobe kan je helpen.
Adobe Experience Manager is de toonaangevende beheeroplossing voor digitale ervaringen waarmee je fantastische interacties creëert op verschillende kanalen, inclusief web, mobile, fysieke kanalen, etc. In combinatie met Adobe Analytics, kun je met Adobe Experience Manager inzichten verkrijgen, en vervolgens ervaringen optimaliseren met de geavanceerde personalisatiemogelijkheden van Adobe Target.


Digitale basissen hebben alles te maken met het verkrijgen van de juiste ondersteuning.

Adobe kan je helpen

Je hebt grootse ideeën over hoe je klanten op nieuwe en persoonlijke manieren kunt bereiken. Maar voor de verwezenlijking van die ideeën zijn tijd en middelen vereist. Wat je nodig hebt, is een oplossing waarmee je je kunt richten op het opbouwen van klantrelaties, in plaats van dat je je zorgen hoeft te maken over technologische uitdagingen.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Managed Services van Adobe Experience Manager kun je je digitale basis sneller en eenvoudiger opbouwen en de tijdrovende uitdagingen van upgrades, patching, schalen, backup en testen afhandelen. Het is precies wat je nodig hebt om je IT-team te ontlasten, terwijl je je data veilig houdt en klantinteracties betekenisvoller maakt.

Adobe Marketing Cloud is nu versterkt met Azure.

Bouw een sterkere basis voor webervaringen met Adobe op het Microsoft Azure-cloudplatform.

Creëren. Meten. Optimaliseren. Verbazen. Herhalen.

Adobe kan je helpen

Je wilt boeiende ervaringen bieden tijdens het hele klanttraject en onafhankelijk van het contactpunt. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je in staat zijn in real-time klantinteractie te creëren, meten en optimaliseren. Alleen met behulp van een reeks uniforme tools, en door het delen van data en workflows om nieuwe bedrijfsmogelijkheden te ontdekken en erop te reageren, kan je onderneming groeien en het netto-resultaat vergroten.

Waarom Adobe.

Met de digitale basis van Adobe heb je alles onder controle: je krijgt een uniforme set producten die perfect samenwerken. Doordat onze oplossingen op één platform zijn gebouwd, delen ze probleemloos data en workflows, waardoor alles minder tijd, gedoe en middelen vergt. Met de meest uitgebreide set producten binnen handbereik creëer je fantastische klantervaringen.
Klanten willen gepersonaliseerde en boeiende uitdagingen. Speciale en tijdige aanbiedingen. In winkels en online. Lees The New Content Frontier om een diepgaander contact te leggen met je klanten.