Autopilot voor je campagnes.

Autopilot voor je campagnes.
Download Solving the Programmatic Puzzle. Rapport lezen ›
Als marketeer ben je altijd op zoek naar manieren om de conversie te verhogen en de interesse te vergroten. Dit kun je het beste doen door je advertenties persoonlijker te maken. Dat kan echter veel tijd en geld vergen. Daarom heb je dynamische advertentiesjablonen nodig waarmee je de personalisatie kunt automatiseren, zodat je snel bulksgewijs relevante content kunt creëren en aanbieden.

Automatiseer de creatieve muze.

Adobe Advertising Cloud

Als je duizenden klanten hebt, lijkt het een onmogelijke taak om elke advertentie persoonlijk te laten overkomen. Met dynamische advertentiesjablonen kun je echter bepaalde advertentie-elementen, zoals afbeeldingen en tekst, automatisch laten invullen. Zo kun je aangepaste advertenties aanbieden die op de persoonlijke interesses en gedragingen van je klant zijn gebaseerd.

Adobe Advertising Cloud

Adobe kan je helpen.Met Dynamic Creative Optimization (DCO) van Adobe Advertising Cloud kun je op basis van je klantgegevens geautomatiseerde advertentie-eenheden aanmaken. Daardoor kun je je boodschap sneller aanbieden en je klanten altijd relevante content presenteren, zodat je hun interesse beter vasthoudt.


Gesegmenteerde doelgroepen. Samengevoegde data.

Adobe Audience Manager

Met één klantprofiel dat op basis van al je databronnen is samengesteld, kun je de consument berichten op maat aanbieden. Dat houdt in dat je een geïntegreerd systeem nodig hebt waarin al je klantprofielen staan, zodat je gemakkelijker doelgroepen voor die segmenten kunt definiëren en testen. Zodra je je doelgroep hebt gedefinieerd, kun je berichten maken die een specifieke doelgroep beter aanspreken.

Adobe Audience Manager
Adobe kan je helpen. Adobe Analytics stelt waardevolle segmenten vast en stelt unieke klantprofielen samen. Met Adobe Audience Manager verzamel je al je doelgroepdata op één plek, zodat je een totaalbeeld van je klant krijgt. Op die manier krijg je ook geen fragmentarische rapporten van de afzonderlijke marketingsystemen die in je bedrijf worden gebruikt. Bovendien kun je dan een DCO-lay-out voor advertenties activeren, waarmee snel een relevante en gepersonaliseerde ervaring wordt gecreëerd.


Test je data.

Adobe Target

Je wilt munt slaan uit de berichten die de juiste snaar bij je doelgroepen raken. Dat houdt in dat je flexibel moet zijn: je moet diverse elementen van je content kunnen aanpassen aan je doelgroep. Daarvoor moet je meer dan alleen je marketing kunnen testen: je moet je marketing op grote schaal kunnen testen.

Advertising Cloud en Target

Adobe kan je helpen.Met Adobe Advertising Cloud worden automatisch de elementen in je campagne opgenomen die het meeste effect hebben bij je doelgroepen. Ons aangepaste algoritme zorgt ervoor dat de juiste ervaringen worden gepresenteerd, gebaseerd op de beste testresultaten en doelgroepdata. Met de eenvoudig uit te voeren testen in Adobe Target stel je de beste content vast. Zo kun je de juiste ervaring aan de juiste klant aanbieden.


Krijg consistente profielen. Lever consistente ervaringen.

Adobe Audience Manager

Je hebt één databron nodig om je campagnes en de prestaties van je landingpagina te volgen. Bovendien heb je technologie nodig om informatie over te brengen en te delen, zodat je je doelgroepen niet in elk van je systemen opnieuw hoeft aan te maken. Op die manier kunnen je aanleversysteem voor advertenties en je doelgroepdata samenwerken in plaats van los van elkaar werken.

Adobe Audience Manager
Adobe kan je helpen.Door gebruik te maken van hetzelfde doelgroepprofiel voor advertenties en landingpagina’s kun je een krachtige en uniforme boodschap aan je klanten overbrengen. Bovendien heb je bij Adobe Analytics een centrale databron voor al je betrokkenheids- en conversiedata.

Real-time content. Snelle resultaten.

Waarom Adobe?

 

Weten welke content het waardevolst is en hoe en waar je die content moet inzetten, is niet eenvoudig. Door voor al je marketing hetzelfde doelgroepprofiel te gebruiken, met sjablonen waarbij content automatisch wordt aangepast, krijgen je klanten een ervaring die echt relevant is.

 

 

Waarom Adobe.
Adobe helpt je om fantastische en dynamische content te creëren, om die content op het juiste moment op de juiste plek te presenteren, en om het effect ervan te meten – allemaal automatisch en op grote schaal. Dankzij de centrale databron weet je bovendien zeker dat al je berichten op elkaar zijn afgestemd en dat je data gesynchroniseerd zijn. Het resultaat is dat al je klanten een ervaring krijgen die voor hen relevant lijkt.
Bekijk deze on-demand webinar om te zien hoe Redbox succes boekt met de programmatische aanpak.

Leer hoe je meer uit je marketing haalt.