Lees in A Guide to Become a Digital Retailer hoe je andere winkels ouderwets kunt laten lijken. Rapport downloaden ›
Bied de juiste ervaring op het juiste moment.
Je bent verantwoordelijk voor het presenteren van digitale ervaringen voor het traject van je klant op het web, mobiele apparaten, video, social media en andere kanalen. En deze winkelervaringen moeten consistent en efficiënt zijn. Ontdek hoe T-Mobile erin is geslaagd meer inzicht in de voorkeuren van zijn doelgroep te krijgen en daardoor meer gepersonaliseerde ervaringen kan creëren die het nettoresultaat verbeteren.

Onweerstaanbare merkervaringen, overal.

Adobe kan je helpen

Moderne winkelbezoekers eisen authentieke, boeiende ervaringen, altijd en overal. Met assets en medewerkers op meerdere locaties, moet je team snel kunnen vinden wat het nodig heeft om fantastische ervaringen te creëren en leveren — op alle kanalen.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met het robuuste Digital Asset Management-systeem in Adobe Experience Manager kun je al je assets opslaan en beheren vanaf één centrale locatie. Iedereen in je bedrijf, een collega naast je op kantoor of op een locatie ver weg, kan rich media delen en hergebruiken, en alle medewerkers kunnen samenwerken aan assets. Met Experience Manager kun je eenvoudig ontdekken wat je nodig hebt, en creatieve content en assets leveren op al je marketingkanalen.

Beheer en waarborg consistentie.

Adobe kan je helpen

Als je klanten geen consistente winkelervaring beleven op het web en op je mobiele sites, verzwak je je merk. Je moet beschikken over een snelle en eenvoudige manier om uniforme merkervaringen op te bouwen voor alle schermen en apparaten.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Experience Manager kun je eenvoudig winkelervaringen creëren op één locatie voor desktops, tablets en mobiele apparaten — zonder dat je code hoeft te schrijven. Het is niet nodig om voor elk afzonderlijk scherm of apparaat ervaringen te ontwikkelen. Met behulp van dezelfde content creëert Experience Manager sites en pagina's die automatisch worden aangepast voor alle apparaten.


Trek de juiste doelgroep aan met de juiste content.

Adobe kan je helpen

Je wilt ontdekken of je campagnes de juiste snaar raken, zodat je ze kunt verbeteren als dit niet het geval is. Je weet dat testen en personalisatie belangrijk zijn, maar je weet niet waar je moet beginnen. En het zou fantastisch zijn om in real-time te zien wat je klanten bekijken en aanschaffen.

Adobe Target

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Target kun je eenvoudig twee versies van een winkelervaring testen om te ontdekken welke versie de voorkeur van je klanten heeft. Lever gepersonaliseerde content op basis van real-time data. Verhoog je conversies, terwijl je je werkbelasting verlaagt. En verkrijg in real-time inzichten in de winkelervaringen van je klanten, zodat je aanbiedingen, aanbevelingen, en meer, kunt versturen.

Weet wat er gebeurt en wanneer het gebeurt.

Adobe kan je helpen

In de digitale wereld van tegenwoordig moet je onmiddellijk kunnen reageren op trends. Je wilt inzicht krijgen in de interactie tussen je klanten en je sites en campagnes, zodat je effectieve ervaringen kunt creëren en snel van koers kunt veranderen als iets niet goed functioneert.

Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Verkrijg real-time inzichten met Adobe Analytics. Onze datavisualisaties en dashboards laten je zien wat er gebeurt terwijl je klanten beslissingen nemen, zodat je ervaringen kunt creëren die groei stimuleren.

Ken je klanten.

Waarom Adobe?

Je wilt inzicht in de samenstelling van je doelgroep, zodat je gerichte campagnes kunt uitvoeren op basis van gemeenschappelijke kenmerken, zoals campagnes voor frequente kopers of bepaalde leeftijdsgroepen.

Adobe Audience Manager

Adobe kan je helpen.
Adobe Audience Manager verzamelt al je klantdata om uniforme doelgroepprofielen te creëren, zodat je dezelfde klanten kunt targeten via internet, social media, zoekopdrachten en mobiele apps. Je kunt nu heel eenvoudig hetzelfde segment een consistente winkelervaring bieden via alle kanalen.

Als je de klant op de eerste plaats zet, eindig je nooit als laatste.

T-Mobile
T-Mobile wist dat ze de klant op de eerste plaats moesten zetten om zich te onderscheiden van de concurrentie. Maar eerst moesten marketeers erachter komen wat hun klanten wilden. Kijk hoe T-Mobile erin is geslaagd het aantal voltooide verkooptransacties met 16% en de gemiddelde orderwaarde met 56% te laten stijgen dankzij meer inzicht in hun klanten.

De eenvoud van één geïntegreerde oplossing.

Waarom Adobe?

Consumenten willen relevante, boeiende ervaringen, ongeacht waar ze winkelen – op internet en mobiele apparaten, en via video, social media en andere kanalen. Het leveren van de beste digitale ervaring vereist de juiste combinatie van data, inzichten en digitale content.

Waarom Adobe.

Adobe Experience Cloud biedt je alle tools die je nodig hebt voor het leveren van verbluffende ervaringen. Je kunt al je assets beheren vanuit één locatie. Identificeer je beste content via eenvoudig uit te voeren testen. En verwerf diepgaande inzichten in je klanten. Met Experience Cloud bied je elke klant de juiste ervaring, elke keer weer.
Klanten zijn overal. Jij zou dat ook moeten zijn. Adobe en Forrester Research tonen retailers hoe ze krachtige multichannel-ervaringen kunnen bieden in de on-demand webinar Delighting Today’s Tech-Savvy Shopper.