Je verkoopt niet slechts advertentie-inventory.
Je verkoopt vertrouwen.

Je verkoopt niet slechts advertentie-inventory. Je verkoopt vertrouwen.
Forrester heeft Adobe uitgeroepen als leider in DMP. Rapport lezen ›
Je wilt het beste uit je advertentie-inventory halen. Maar tenzij marketeers vertrouwen hebben in je mogelijkheid om klanten te boeien, zul je niet zoveel waarde uit je advertentie-inventory halen. Daarom heb je een krachtig systeem nodig waarmee je advertentiebetrokkenheid kun meten, gepersonaliseerde content kunt bieden en precies op het juiste moment de juiste doelgroep kunt targeten.

Begin met een duidelijk overzicht.

Adobe Audience Manager

Allereerst dien je de waarde van je bezoekers te weten. Dit betekent dat je het beeld van je klant in kaart moet brengen, met behulp van doelgroepsegmenten die zijn gebaseerd op site- en appinteractie. Vervolgens vergroot je de resolutie door data van verschillende partijen te integreren.


Adobe kan je helpen.
Adobe Audience Manager is een toonaangevend DMP, dat je toegang biedt tot al je data zodat je een duidelijk beeld hebt van de klantinteracties met je sites en apps. Dit betekent dat je rijke klantprofielen kunt bouwen, je CPM’s kunt stimuleren en diepere klantinzichten kunt verkrijgen.

Vergroot je doelgroepbereik.

Adobe Audience Manager

Vervolgens moet je je doelgroepen via elk kanaal kunnen bereiken. Dit houdt in dat je een platform voor het leveren van advertenties nodig hebt dat inzicht biedt in je doelgroepsegmenten en deze effectief benut. Zodat je altijd exact op het juiste moment het juiste bericht kunt aanbieden.

Advertising Cloud en Audience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Audience Manager kun je volledige klantprofielen en doelgroepsegmenten creëren. Vervolgens kun je deze profielen met Adobe Advertising Cloud publiceren naar je onsite display-, video- en mobiele ad servers.


Een hoger prijskaartje voor goede data.

Hoger prijskaartje voor goede data.

Als uitgever van digitale media, is data een van je meest waardevolle assets. Maar om het beste uit data te halen, moet je je data kunnen ordenen tot klantprofielen. En je hebt een veilige omgeving nodig waarin je je waardevolle doelgroepdata kunt kopen en verkopen.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Audience Manager kun je je data indelen in waardevolle segmenten. Vervolgens kun je je data met onze Audience Marketplace delen met partners of verkopen aan geïnteresseerde kopers. En je kunt dit alles doen binnen een gecontroleerde omgeving waarin je distributieregels kunt opstellen, waardoor je eenvoudig kunt voldoen aan partnerschapovereenkomsten, bedrijfsstrategieën en wereldwijde privacy.

Een duidelijk overzicht van elke betrokkenheid.

Adobe Analytics

Tot slot dien je je advertenties op zo'n manier in je content op te nemen dat de klantervaring niet wordt onderbroken. Dit betekent dat je video- en advertentiebetrokkenheid moet bijhouden op al je platforms, zodat je echt inzicht hebt in de impact van je content.

Adobe Target & Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Dankzij het gebruik van gestandaardiseerde metrieken biedt Adobe Analytics je resultaten. Dit houdt in dat je inzicht kunt verkrijgen in de manier waarop kijkers betrokken zijn bij je content op elk apparaat en elk platform.

Haal werkelijk alles uit je inventory.

Waarom Adobe?

 

Nu je een duidelijk en goedgedefinieerd overzicht hebt van je doelgroepen, kun je marketeers tonen wat die doelgroepen waard zijn. Dit betekent dat je je klanten het vertrouwen kunt bieden dat je ad inventory de juiste doelgroep zal bereiken, op het juiste moment en op het juiste apparaat — en dit alles zonder hun kijkervaring negatief te beïnvloeden.

 

Waarom Adobe?

Uitgevers proberen continu om advertenties en video op elkaar af te stemmen zonder kijkers te verliezen. Maar ze dienen de monetisatie van hun eigendommen te vergroten. Met Adobe Experience Cloud weet je exact op welke manier reclame van invloed is op je kijkers, zodat je vooruit kunt plannen. Dit betekent dat je altijd weet welk effect je content heeft, zodat je zowel doelgroepen als marketeers een positieve ervaring kunt bieden.

Lees Data Management Platforms Deciphered om te ontdekken hoe je een beter inzicht in je data verkrijgt.

Haal meer uit je marketing.