Weet waar je klanten zich bevinden tijdens hun traject.
Lees Kennis is machtom te leren hoe je gebruikmaakt van datagestuurde marketingattributie om je campagnes toerekenbaar te houden. Download de gids ›
Vergeet lineair. Klanttrajecten strekken zich uit over de hele routekaart. En marketeers dienen te weten welke rol elk kanaal en elke ervaring speelt. Om te weten hoe je je ervaringen en investeringen in advertenties optimaliseert, heb je datagestuurde marketingattributie nodig die de juiste waarde toekent aan alle klantcontactpunten.

Sterke analytics. Betere inzichten.

Adobe Analytics Premium

Om het klanttraject te begrijpen van begin tot conversie en verder, heb je een analytics-oplossing nodig die je alle klantinteracties laat zien binnen alle kanalen. Maar analytics alleen vertelt niet het hele verhaal. Je dient te weten waaraan je conversiewaarde moet toewijzen om effectieve aanpassingen door te voeren die je marketing-ROI verhogen.

Adobe kan je helpen.Adobe Analytics Premium: Attribution laat je al je marketingkanalen op één locatie bekijken en de juiste waarden aan elke conversie toe te wijzen. Het laat je weten waarin je resources en marketingbudget moet investeren, en wanneer je van koers moet veranderen. Analytics Attribution helpt je verder te gaan dan statische attributie door gebruik te maken van geavanceerde statistieken en zelflerende voorzieningen die het belang tonen van elk contactpunt dat tot conversie leidt, zodat je inzicht krijgt in wat je bedrijf vooruit helpt en hoe je de ROI kunt verhogen.


Kennis is geen macht, tenzij je actie onderneemt.

Adobe Advertising Cloud

Kennis is slechts één aspect. Je dient kennis te koppelen aan actie. Marketeers hebben een geïntegreerd en programmatisch advertentieplatform nodig dat het mogelijk maakt om snel actie te ondernemen op analytics. Media-aankopers moeten elke impressie laten tellen door targeting van de juiste doelgroep met het juiste bericht op het juiste moment, op elk kanaal.

Adobe Advertising Cloud
Adobe kan je helpen. Adobe Advertising Cloud is een programmatic ad-buying oplossing voor het voorspellen van de beste combinatie van zoekopdrachten, displays en social ads op basis van je budget. Ook wordt hiermee je mediaplan automatisch uitgevoerd en krijg je ondersteuning om op een optimale manier relevante content te leveren aan je high-value doelgroepen. Omdat het is geïntegreerd met Adobe Analytics, haalt Adobe Media Optimizer in real-time analyticsdata op voor het creëren van het meest geöptimaliseerde modelleringssysteem.


Een volledig beeld van klanttrajecten. Met een volledig geïntegreerde oplossing.

Waarom Adobe
In het huidige concurrerende landschap dienen marketeers te beschikken over een set tools voor het begrijpen en optimaliseren van het klanttraject van eerste impressie tot conversie. Adobe Experience Cloud biedt bedrijven de tools waarmee ze op een effectieve manier klanten kunnen bereiken en vasthouden tijdens het hele klanttraject. Nu zie je het totaalplaatje, zodat je met vertrouwen kunt handelen. En het allerbelangrijkste: de omzet verhogen.
Waarom Adobe.
Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om zo’n uniform digitale-marketingplan te creëren. Nu brengt Adobe Experience Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n verregaande integratie met voorzieningen voor analytics, datamanagement, optimalisatie en personalisatie.
Met de juiste tools kun je al je klantdata ordenen en analyseren. Lees The Forrester Wave™: Customer Analytics Solutions, Q1 2016 om te weten te komen waarom Adobe een leider is op het gebied van klantanalytics.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.