Stem je apps af op je doelgroep, zodat ze een natuurlijk onderdeel van hun leven vormen. Lees Actions Speak Louder Than Downloads.Rapport downloaden ›

Aansprekende apps worden essentiële apps.

De concurrentie op de app-markt is hevig en je staat onder grote druk om de downloads, in-app-conversies en App Store-beoordelingen op te schroeven. Maar je doel reikt nog verder. Je wilt apps maken die een natuurlijk onderdeel van het leven van je klanten en medewerkers vormen, zodat ze steeds waardevoller voor hen worden. Daarvoor moet je beschikken over tools waarmee je inzicht krijgt in je doelgroepen en betrokkenheid opbouwt. Vervolgens kun je apps maken die essentieel zijn en een grote zakelijke impact hebben.
1500 voorbeelden van #SeeAustralia-content die dagelijks worden gepubliceerd op sociale netwerken vormden een fantastische bron voor Tourism Australia om zijn marketinginspanningen te stimuleren. En met de mogelijkheid om authentieke reiservaringen te tonen, was de onderneming in staat het aantal leads met 77 procent te vergroten.

Maak scherpe analyses.

Adobe Analytics

Als je een aansprekende app wilt maken om meer omzet te genereren, moet je weten wat je kritieke prestatie-indicatoren (KPI's) zijn en hoe je ze kunt meten. Daarvoor moet je beschikken over krachtige analytics die niet alleen inzicht bieden in de app-activiteiten, maar ook het gedrag van klanten in kaart brengen bij elke stap in het klanttraject.

Analytics

Adobe kan je helpen.Met Adobe Analytics verzamel je data uit een groot aantal bronnen, die nieuwe inzichten opleveren. Meet de gebruikersbetrokkenheid tijdens het hele klanttraject en bekijk de veranderingen in hun acties in de loop van het traject. Breng trends in kaart, zodat je weet hoe vaak gebruikers je app starten en wanneer ze hun belangstelling verliezen en afhaken. Op basis van die informatie kun je aanpassingen aanbrengen om de betrokkenheid te verbeteren.


Zet inzichten om in kansen.

Target

Nu je beschikt over de data, kun je actie ondernemen. Je wilt automatische berichten en meldingen weergeven, maar ze moeten wel relevant zijn. Gebruik real-time analytics om automatisch in-app-berichten en pushmeldingen weer te geven die je klanten betrokken houden bij je app. En met A/B-testen ontdek je wat het best werkt.

Target
Adobe kan je helpen. Met Adobe Target ontdek je de beste manieren om de betrokkenheid bij je app te vergroten. Breng de variabelen in kaart die bepalen of de levenscyclus van je app een succes of een mislukking wordt, zodat je de juiste content op het juiste moment aan de juiste mensen kunt aanbieden. Kijk hoe verschillende versies of combinaties het eindresultaat beïnvloeden.


Maak het persoonlijk.

Adobe Target

Je wilt relevante app-ervaringen creëren. Als apps duidelijk in een behoefte voorzien, gaan ze vanzelf deel uitmaken van het leven van mensen. Hoe persoonlijker je content is, hoe groter de kans is dat hij in de smaak valt. Je wilt een geïntegreerde oplossing die de inzichten biedt die je nodig hebt voor het creëren van de gepersonaliseerde app-ervaring die je klanten willen.

Target

Adobe kan je helpen.Met Target kun je eenvoudig A/B-testen uitvoeren op twee versies van een campagne om na te gaan welke versie of combinatie het best werkt. Bied gepersonaliseerde ervaringen op basis van gebruikersacties, -profielen en -locaties. Zo creëer je relevante ervaringen en verhoog je het conversiepercentage.


Bereik klanten waar ze willen worden gevonden.

Adobe Target

Orkestreer berichten die worden verzonden via mobiele kanalen, inclusief pushmeldingen, SMS en e-mail. Marketeers zullen in staat zijn om appgebruikers te werven, analyseren en boeien, dankzij 1:1 gepersonaliseerde ervaringen en berichten via pushmeldingen, in-appberichten en overige kanalen voor appberichten.

Target

Adobe kan je helpen.Met Adobe Campaign kun je campagnes creëren die zijn gepersonaliseerd en geautomatiseerd om je klant te bereiken op het meest geschikte kanaal. Je geïntegreerde klantprofiel binnen de oplossing toont jje de historie en voorkeuren van een klant. Vervolgens kun je met Campaign de juiste cross-channel-campagne ontwerpen, orkestreren en automatiseren, en het succes ervan meten.


Apps worden steeds beter. Met één geïntegreerde oplossing.

Waarom Adobe?

Om je apps te laten opvallen tussen de vele apps op de markt, moet je flexibele app-ervaringen bieden die onmisbaar worden voor de mensen die je apps gebruiken. Je app moet zo aansprekend en persoonlijk zijn dat hij een natuurlijk onderdeel van het leven van mensen gaat vormen.

Waarom Adobe.
Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om de diepgaande inzichten te verwerven die nodig zijn om app-ervaringen te blijven verbeteren. Nu biedt Adobe Experience Cloud je alle tools die je nodig hebt om pakkende app-ervaringen te creëren die onmisbaar zijn voor je klanten en medewerkers. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n complete en geïntegreerde set voorzieningen voor app-analytics, berichten, optimalisatie en personalisatie.
Zorg dat mensen je mobiele app blijven gebruiken.
Er is een verschil tussen mobiele apps die nuttig zijn en mobiele apps die onmisbaar zijn. Lees Actions Speak Louder Than Downloadsen ontdek hoe je onmisbare mobiele apps maakt.