Een venster op je reclamewereld.

Adverteerders worden geconfronteerd met voortdurende veranderingen. Nieuwe technologie, groeiende kanalen en verschuivende klantdata maken ad buying steeds gecompliceerder. Het probleem is dat ad technology jarenlang een black box is geweest, waardoor marketeers gedwongen waren geld te spenderen zonder te weten wat ze ervoor terugkrijgen. Je ad buying-technologie zou geen geheimen moeten hebben.

Programmatische marketing

Alle voordelen zonder alle mysterie.

Transparantie in je geautomatiseerde ad buying is van essentieel belang. Doordat je exact kunt zien wat je krijgt, kun je je strategie eenvoudig aanpassen. Als marketeer moet je advertenties efficiënt kunnen plaatsen, zonder onduidelijkheid. Met een gedetailleerde visuele rapportage over al je advertentie-uitgaven, behoud je de controle. Transparantie maakt van programmatic ad-buying een tool voor het vereenvoudigen van je leven.

WestJet is gericht op het online — en in de lucht — bieden van gepersonaliseerde ervaringen. En door gebruik te maken van cross-channel data voor het creëren van op maat gemaakte, gerichte content, kan de onderneming 40 procent tijd besteden aan SEM en de kosten voor weekendcampagnes met 14 procent verlagen.

Eenvoudige, geautomatiseerde keuzes.

Transparantie alleen is niet genoeg. Voor echt effectieve ad-buying, heb je een systeem nodig dat het volgende kan doen:

Begrijp hoe je analytics-tools gebruikt en hoe je de juiste vragen stelt voor het verkrijgen van inzicht in je klanten.

Gebruik data om gedragingen van waardevolle klanten vast te stellen en op basis daarvan relevante ervaringen te creëren.

Stel unieke doelgroepprofielen samen op basis van alle beschikbare databronnen om meer rendement te halen uit paid-, owned- en earned-media-campagnes.

Verschillende soorten data.

Je kunt geen effectieve content creëren, tenzij je de juiste doelgroep voor ogen hebt. Hiervoor dien je je klanten te kennen — en data biedt je de mogelijkheid om dit te realiseren. Dankzij een systeem dat gebruikmaakt van bronnen van eerste, tweede en derde partijen kun je je doelgroep nader definiëren en je berichten personaliseren.

Maak het persoonlijk.

In de wereld van nu is “one size fits all”-reclame niet voldoende. Klanten verwachten nauwkeuriger afgestemde ervaringen, met een grotere frequentie dan voorheen. En de vraag neemt toe. Om aan deze vereisten te voldoen, heb je een krachtig geautomatiseerd systeem nodig dat ervoor zorgt dat de juiste advertenties worden gezien door de juiste personen. Zo ben je zelfs in staat de verwachtingen te overtreffen.

 

 

 

De duidelijke richting.

Het automatiseren van je ad buying is van essentieel belang om te voldoen aan de eisen van klanten. Maar dit betekent niet dat je de controle moet opgeven. Met een echt transparant systeem, kun je je advertentie-inkoop vereenvoudigen, bekijken waaraan je geld wordt besteed, en ervoor zorgen dat je klanten de fantastische ervaringen krijgen die ze zijn gaan verwachten.

Eenvoudig. Niet geheim.

Programmatische marketing kan je taak vereenvoudigen zonder dat je concessies hoeft te doen. Ontdek hoe je je ad buying relevant kunt houden met een groeiend klantenbestand.