Ga verder dan statische content. Trek de aandacht van je klanten.
Ontdek welke vier stappen je moet uitvoeren om de beste alternatieve aanbieding te creëren in het rapport More Precious than Gold. Nu downloaden ›
In de reis- en horecabranche vergelijken mensen voortdurend tarieven om de beste deal te vinden. Dat biedt jou meer kansen. Als je je echter met honderden aanbiedingen tegelijkertijd moet bezighouden, is het niet eenvoudig om in alle kanalen consistente merkervaringen te waarborgen. Dat is waarom je een manier nodig hebt waarop je de content in real-time kunt automatiseren.

Elke website van Time Warner wordt maandelijks meer dan 17 miljoen keer bezocht. En door klantdata om te zetten in gepersonaliseerde digitale ervaringen, heeft de onderneming het aantal nieuwe klantconversies met 49 procent vergroot.

Verstuur automatisch persoonlijke aanbiedingen via e-mail.

Om je data te stroomlijnen en e-mail te koppelen aan je cross-channel-strategie, heb je een robuuste oplossing nodig waarmee je dynamische profielen op basis van klantervaringen kunt aanleggen. Zo kun je automatisch een e-mailcampagne starten naar aanleiding van een bepaalde actie, bijvoorbeeld wanneer iemand een aanbod voor een gratis upgrade voor een hotelkamer laat liggen.

Adobe Campaign

Adobe kan je helpen.Met Adobe Campaign kun je campagnes personaliseren en in al je kanalen aanleveren, waarbij je je klanten heel nauwkeurig kunt segmenteren en benaderen. Bovendien kun je in real-time uitgebreide klantprofielen aanleggen. Daardoor kun je relevantere aanbiedingen doen en in alle kanalen geautomatiseerde e-mailcampagnes aanleveren.


Weet of je marketing werkt.

Pas als je een duidelijk beeld hebt van je marketingresultaten weet je waar de verbeterpunten liggen. Als al je data in afzonderlijke systemen staan, is het echter lastig om te weten welke aanbiedingen tot meer boekingen leiden.

Adobe kan je helpen. Met Adobe Target kun je A/B-testen uitvoeren om na te gaan welke aanbiedingen tot conversie leiden. Het product kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met onze andere oplossingen, waardoor je een duidelijk en uitgebreid beeld krijgt van de testresultaten. Met de real-time inzichten van Adobe Analytics kun je bij elke stap in het klanttraject gepersonaliseerde content aanbieden.


Verbeter de conversie met de dynamische aanlevering van advertenties.

Om klanten aan te trekken en vast te houden, heb je een oplossing nodig waarmee je persoonlijke advertenties kunt aanbieden bij zoekopdrachten, op display-platforms en via social media. Ook moet je de mogelijkheid hebben om deze automatisch aan te bieden aan specifieke klanten terwijl ze op hun aansluiting wachten of een kamer zoeken.

Advertising Cloud en Audience Manager

Adobe kan je helpen.Met Adobe Advertising Cloud creëer je persoonlijke, relevante advertenties op basis van doelgroepprofielen die in Adobe Audience Manager zijn gemaakt. Wanneer je deze oplossingen samen gebruikt, kun je automatisch dynamische advertenties naar klantsegmenten sturen op paid-search-platforms, social-mediaplatforms en platforms voor de programmatische inkoop van advertenties.


Laat al je persoonlijke aanbiedingen zien. Met één geïntegreerde oplossing.

Je klanten zijn altijd op zoek naar de optimale reiservaring. Daarom is het belangrijk om aanbiedingen te doen op basis van hun interesses, zelfs wanneer die interesses veranderen. Adobe Experience Cloud geeft je alle tools die je nodig hebt om persoonlijke ervaringen te bieden. Daardoor kun je geautomatiseerde aanbiedingen doen, je content testen en diepgaand inzicht in je klanten krijgen. Met Experience Cloud bied je elke klant de juiste ervaring, elke keer weer.

Waarom Adobe.
Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om zo'n uniform digitale-marketingplan te creëren. Nu brengt Adobe Experience Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo'n nauwe integratie met analytics, data-management, optimalisatie en personalisatie.

Bied elke ervaring op het juiste moment. Met de juiste technologie.

Download The Forrester Wave™: Social Depth Platforms, Q2 2017.

Leer hoe je meer uit je marketing haalt.

Gesteund door data kun je beter inspelen op de interesses van klanten, ongeacht de sector. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.