Weet jij welk effect je marketing heeft?

Marketing heeft betrekking op content en data. Marketing gaat over wat je maakt en hoe je ervoor zorgt dat wat je maakt effectief is.

Bekijk onze nieuwste commercials.

The Heist.
Snakebite.
Secret Agent.

Bekijk waarom Adobe Marketing Cloud toonaangevend is.

We zijn al meer dan 30 jaar een vertrouwd merk op het gebied van creativiteit. En nu wordt Adobe Marketing Cloud erkend als de toonaangevende digitale-marketingsuite.
“Adobe is de enige leverancier die de volledige advertentie- en handelsmarkt bedient.”
– Ray Wang, Constellation Research
“Veel Adobe-producten hebben zeer goed gepresteerd in een groot aantal Forrester Waves en daarmee de reputatie van de onderneming als toonaangevende leverancier van digitale-marketingtools onderstreept.”
– Paul Greenberg, CMS Wire
“Adobe is de aangewezen keuze voor geavanceerde digital marketeers die hun contactstrategie verder willen uitbreiden met outbound-marketingmogelijkheden of niet-digitale kanalen.”
– Forrester Research

Elk ervaringsbedrijf heeft een leider nodig.

Ontdek waarom Adobe Marketing Cloud topscores heeft behaald in de laatste Forrester Wave™.

We hebben de service geoptimaliseerd in SaaS.

Adobe Marketing Cloud is een online platform dat onze acht marketingoplossingen integreert en dat professionele services en ondersteuning omvat.

Ondersteuning

Ontdek tips, trucs en antwoorden op je vragen. Maak gebruik van onze bronnen voor Leren & ondersteuning met betrekking tot tutorials, handleidingen en probleemoplossing.

Community

Neem deel aan de Marketing Cloud-community voor informatie over onze oplossingen, praat met klanten en verkrijg ondersteuning van Adobe-experts.

Partners

Dankzij toonaangevende, interactieve ondernemingen en consultingbedrijven kun je je investering in Marketing Cloud optimaal benutten.

Consulting

Ons netwerk van consultingpartners biedt expertise en best practices die zijn afgestemd op je behoeften, van setup tot optimalisatie.
“Dankzij Adobe Marketing Cloud en adviesdiensten zijn we beter in staat om bergen aan data in real-time te verwerken en om het rendement op de investering te verhogen.”
– Ashish Braganza, Senior Manager Global Business Intelligence