Apparaten kopen geen producten. Mensen wel.

Laat je niet kisten door databeperkingen.

Het bijhouden van data – en wat wel en niet aan de voorschriften voldoet – is een lastige klus. Met Adobe Experience Platform Data Governance bepaal jij hoe je data moet worden gebruikt en hoe die wordt beheerd, zodat jij er optimaal van kunt profiteren.

Voordelen

Een betere manier om controle over data te houden.
Gebruik labels op basis van je bedrijfsbehoeften om je data beter te gebruiken.

Vereenvoudig het proces.
Bespaar tijd en resources door een standaardset uitgebreide labels voor verschillende categorieën te gebruiken, zoals Identiteit, Contract en Vertrouwelijk.

Zie hoe je data wordt gebruikt.
Beperk onbedoeld datagebruik door databeheerders te waarschuwen voor onbedoeld gebruik of gebruik dat tegen het beleid indruist.

Eén plaats voor data.
Laat databeheerders en privacyspecialisten het data-governance-beleid voor hun ervaringsdata op één plek beheren.

Voordelen

Functies van Experience Platform Data Governance

Eén framework voor uniforme data-governance.

De waarde die je uit je data haalt, hangt af van wat je van die data weet en of je weet hoe je die data moet beheren. In Experience Platform Data Governance heb je toegang tot een framework dat jou laat bepalen hoe data binnen je organisatie moet worden gebruikt, wie beslist hoe die data wordt gebruikt en wie die data beheert. Wijs specifieke labels aan data toe, stel een beleid voor datagebruik op en hanteer dat beleid. Dit alles voorkomt oneigenlijk gebruik van data.

Wijs specifieke labels aan data toe op basis van governance- en nalevingsbehoeften, zoals Contract, Identiteit, Vertrouwelijk en AVG. Voorzie data op elk gewenst moment van labels, zoals tijdens de verbindingsconfiguratie, tijdens de data-opname of na de data-opname.

Pas labels op verschillende niveaus toe, zoals op verbindings-, dataset- of veldniveau.

Maak, beheer en verspreid je beleid voor datagebruik, waaronder beleidssjablonen, aangepaste beleidsbepalingen, aangepaste marketingacties, het beheerbeleid, het gebruik van controledata en API-integraties.

Pas je beleid voor datagebruik toe met een ingebouwde set functies in de datatoegangslaag.

Alle functies zijn via op REST gebaseerde API’s beschikbaar en je kunt API’s gebruiken om op grote schaal beleidsbepalingen van labels te voorzien en te beheren.

Informatiebronnen voor Experience Platform Data Governance

Rapport

Rapport

Lees ons rapport over Adobe Data Governance en duik dieper in de details.

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.