Branchetrends Adobe Experience Platform

Het samenbrengen van al je data om het optimale beeld van je klanten te krijgen, is een lastige klus. Met Adobe Experience Platform doe je het echter eenvoudig en efficiënt. Vervolgens kun je de datagestuurde ervaringen creëren die je merk zullen veranderen. Bekijk deze verzameling sectorpublicaties en andere informatiebronnen om te zien waar Adobe Experience Platform staat.

Sectorpublicaties

Adobe is opnieuw tot leider uitgeroepen in de Magic Quadrant for Digital Experience Platforms voor 2019.

Gartner zet Adobe bovenaan in de categorie “visievolledigheid” voor digitale-ervaringenplatforms en laat daarmee andere leveranciers in de sector achter zich. Zie waarom wij verstand hebben van veranderende marketinguitdagingen en als geen ander oplossingen innoveren. Lees het Gartner-rapport Magic Quadrant for Digital Experience Platforms voor 2019.

Trends & onderzoek in de sector

 2018 Digital Trends in IT

Zie wat 400 IT-leiders vanuit de hele wereld te zeggen hebben over trends in digitale marketing in 2018 Digital Trends in IT.

Chasing Tech and the Changing Role of the CIO

Lees hoe marketing en IT kunnen samenwerken in Chasing Tech and the Changing Role of the CIO.

Kunstmatige intelligentie zorgt voor een slimmer bedrijf.

We hebben zakelijke leiders uit verschillende sectoren bijeengebracht om gedachten uit te wisselen over de kansen en uitdagingen die kunstmatige intelligentie met zich meebrengt voor het bedrijfsleven.

Meer publicaties

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.