Als het om privacy gaat, moet je respect verdienen.
Als het om privacy gaat, moet je respect verdienen.

Als het om privacy gaat, moet je respect verdienen.

Om een betere klantervaring te bieden, heb je meer persoonlijke gegevens nodig, maar het gebruik van die gegevens houdt in dat je verstand moet hebben van privacyrechten en dat je die rechten moet respecteren. Met het nieuwe onderdeel Privacy Service van Adobe Experience Platform krijg je de privacyvoorzieningen die je nodig hebt om persoonlijke gegevens te gebruiken en tegelijkertijd de privacy van de consument te respecteren.

Voordelen

Maak je op voor de AVG.
Profiteer van de kans om je klantervaringen te verbeteren door je klaar te maken voor de AVG.

Coördineer je tags met een opt-in-object.
Gebruik een opt-in-object om te bepalen welke Adobe-tags moeten worden geactiveerd voor- of nadat gebruikerstoestemming wordt vastgelegd in je Consent Management Platform (CMP).

Voordelen

Klaar voor de AVG

Ga snel aan de slag met de AVG.

Als een van je gegevensverwerkers hebben we deze privacyvoorzieningen in Adobe Experience Platform ingebouwd, zodat jij ervoor kunt zorgen dat je Adobe Experience Cloud-producten voldoen aan de AVG. Bekijk ze en zie hoe je vandaag nog kunt beginnen.

Meer informatie over AVG-gereedheid

Ga snel aan de slag met de AVG.

Gebruik de AVG-API van Adobe om snel en gemakkelijk AVG-verzoeken te beheren van mensen die hun persoonlijke gegevens willen inzien of laten verwijderen.

Handel AVG-verzoeken af via een visuele interface in de AVG-UI, die speciaal is ontwikkeld voor eenmalige verzoeken en die niet hoeft te worden geïmplementeerd.

Bepaal de datatypen die in een AVG-verzoek moeten worden opgenomen en voorzie die datatypen van labels, zodat ze naar Adobe Experience Cloud kunnen worden verzonden. Hier vind je meer informatie over het labelen van je data in Adobe Analytics .

Implementeer onze tag voor het ophalen van AVG-ID’s op formulierpagina’s waar AVG-verzoeken worden ingediend om deze gebruikers-ID’s vast te leggen en ter verwerking op te nemen in je AVG API-aanroep.

Profiteer van onze kant-en-klare integraties met oplossingen voor toestemmingsbeheer, Evidon, OneTrust en TrustArc, om je te helpen toestemmingen te krijgen. Deze integraties zijn beschikbaar via Adobe Experience Platform Launch.

Opt-in-object

Geef aan welke oplossingen wel of geen cookies mogen genereren voordat er toestemming is gegeven.

Integreer je systeem met elk gewenst platform voor toestemmingsbeheer.

Houd aanroepen naar de externe Demdex-server vast totdat de toestemming is geregistreerd in je platform voor toestemmingsbeheer.

Implementeer ons opt-in-object als een Experience Platform Launch-extensie.

Vertrouwen begint met respect voor privacy.

Met de nieuwe technologieën en voorschriften voor de deur wordt privacy steeds belangrijker. Via een opt-in-object kun je wederzijds respect opbouwen: door de privacy van je klanten bij elke stap te respecteren, kun je hun over de gehele linie een betere ervaring bieden. Je kunt alle zorgen achter je laten en eenvoudiger aan de privacyvoorschriften en je eigen juridische beleid voldoen. Bovendien kun je je oplossing flexibel integreren met elk gewenst beheerplatform voor klanttoestemming en kun je tijd besparen door het opt-in-object te implementeren als extensie van Adobe Experience Platform Launch. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, kun je je gaan richten op het creëren van respectvolle ervaringen die de loyaliteit en het vertrouwen vergroten.

Vertrouwen begint met respect voor privacy.

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Platform voor jouw bedrijf kan betekenen.