Als je iets wilt maken dat echt verbluffend is, 
heb je legitieme Adobe-software nodig.

Adobe zorgt dat wij allemaal creatief kunnen zijn. Alleen onze Creative Cloud-apps en -services van wereldklasse bieden de innovaties en prestaties die je nodig hebt om alles te creëren wat je maar kunt bedenken – overal.

Waarom legitieme Adobe-software belangrijk is.

 

Helaas houdt de overstap van traditionele naar cloudgebaseerde software oplichters niet tegen. Ze vinden nog steeds manieren om illegale versies van creatieve Adobe-apps aan te bieden, namaakversies te verkopen aan nietsvermoedende klanten en de veiligheid van mensen in gevaar te brengen. Lees hier meer over de voordelen van legitieme Adobe-software.

 

Lees de veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk om je de beste creatieve ervaring te bieden.


We streven ernaar je te beschermen tegen frauduleuze verkopers en te zorgen dat er alleen legitieme Adobe-software wordt verkocht. Op die manier krijg je de beste ervaring met onze apps en services. We nemen ook contact met je op om je te informeren als je niet-legitieme software hebt en we bieden je ondersteuning en opties om over te stappen op legitieme software.


Heb je een melding van Adobe ontvangen?
Meer informatie

Wij vinden het belangrijk om je de beste creatieve ervaring te bieden.
Ingebouwde beveiliging voor gemoedsrust.

Legitieme producten beschikken over de laatste beveiligingsupdates.


De beveiliging van je data en digitale ervaringen heeft onze prioriteit. Daarom zetten wij ons voortdurend in om onze software veiliger te maken en frauduleuze activiteiten te voorkomen. In tegenstelling tot vervalste software worden legitieme Adobe-apps geleverd met ondersteuning, upgrades en de laatste beveiligingsupdates tegen malware en virussen.

Onafgebroken toegang tot creatieve innovaties.

 

Alleen bij legitieme Adobe Creative Cloud-apps en -services ontvang je doorlopend nieuwe functies en updates – rechtstreeks in de software – zodat je kunt bijblijven met de laatste creatieve trends en technieken. En we hebben lidmaatschappen voor iedereen — fotografen, studenten, eigenaars van kleine bedrijven en meer — dus je zult zeker een optie vinden die voldoet aan jouw behoeften.

Onafgebroken toegang tot creatieve innovaties.

Vermoed je dat je niet-legitieme software hebt?

 

Meld het hier