Waarschuwing

Het probleem met het activeren van je software oplossen

 

Het serienummer dat je gebruikt om je software te activeren of opnieuw te activeren is ongeldig en is geblokkeerd door Adobe.

 

Wat moet ik nu doen?

 

Als een serienummer ongeldig is, is er meestal sprake van illegale software. Je kunt dit probleem snel oplossen door legale Adobe-software aan te schaffen.

Alleen legale software biedt je onafgebroken toegang tot de nieuwste functies en updates, zodat je prestatieproblemen en malwarerisico's kunt vermijden.

Om legale Adobe-software aan te schaffen, ga je naar de Adobe-pagina voor het kiezen van een lidmaatschap of neem je contact met ons op.

 

 


Wat is de oorzaak hiervan?

Mogelijk is een van de volgende berichten verschenen toen je probeerde de software te activeren:

 

  • Ongeldig serienummer
  • Het serienummer dat je hebt ingevoerd is ingetrokken
  • Het serienummer dat je hebt ingevoerd is ongeldig


Als dat het geval is, heb je een frauduleus serienummer gebruikt dat is verstrekt door een onbevoegde leverancier van vervalste software, of een serienummer dat niet door Adobe is verstrekt.

 

Het is helaas mogelijk dat je pas ontdekt dat de software die je gebruikt illegaal is wanneer je probeert de software opnieuw te activeren of installeren.

 

Adobe doet er alles aan om klanten te beschermen door onbevoegde leveranciers actief op te sporen en te voorkomen dat ze onze klanten blijven misleiden.

 

Voor meer informatie over Adobe Genuine raadpleeg je de veelgestelde vragen.