Controle en eenvoud kent geen grenzen.

De aanschafprogramma’s van Adobe zijn ideaal voor grote organisaties die op een efficiënte en rendabele manier de juiste mensen de juiste tools willen geven. Die programma’s, waaronder het Adobe Value Incentive Plan (VIP) en de Adobe Enterprise Term License Agreement (ETLA), bieden diverse mogelijkheden om meerdere licenties voor onmisbare software aan te schaffen, te implementeren en te beheren.
“Het belangrijkste pluspunt van Adobe Creative Cloud voor bedrijven is de eenvoud van het licentiebeheer. We zijn altijd op zoek naar bedrijven om over te nemen, en met Adobe Creative Cloud voor bedrijven kunnen we eenvoudig extra licenties toevoegen wanneer we die nodig hebben, terwijl we een duidelijk beeld van de kosten hebben.”
– Shaun Gray, Product and Customer Support Manager voor Information Technology bij Wellcom

Voorzie in de unieke behoeften van je organisatie met het VIP of de ETLA.

Het VIP voor dynamische werkgroepen en organisaties
Het VIP is een flexibel licentieprogramma op lidmaatschapsbasis dat speciaal is bedoeld voor organisaties die veranderende behoeften hebben. Het is een doorlopend lidmaatschap, waarbij leden zelf de lidmaatschapsperiode kiezen, en biedt volumelicentiekortingen en licentiebeheervoorzieningen waarbij gebruikers snel en eenvoudig toegang tot software krijgen. Het programma omvat ook VIP Select, een loyaliteitsprogramma dat nog meer besparingen oplevert.
De ETLA voor stabiele of groeiende organisaties
Met de ETLA kunnen organisaties een overeenkomst opstellen om over een periode van drie jaar in de gehele organisatie licenties te implementeren. Nadat de behoeften voor het softwarelidmaatschap zijn vastgesteld, betaalt de organisatie elk jaar op een vaste vervaldatum een voorspelbaar jaarbedrag. Dankzij de eenvoudige implementatieprocedure kan de IT-beheerder van de organisatie aangepaste implementatiepakketten samenstellen en de laatste updates toepassen wanneer het uitkomt.

Kort overzicht van VIP en ETLA

 

  VIP: Transactiegerichte aanschaf ETLA: Gecombineerde aanschaf
Producten Creative Cloud voor teams, Creative Cloud voor ondernemingen en Adobe Acrobat DC Creative Cloud voor bedrijven, Adobe Document Cloud voor bedrijven, Adobe Captivate, Presenter en nog veel meer
Organisatie Dynamisch Stabiel of groeiend
Contractduur 1-3* jaar 3 jaar
Aankoop Op transactiebasis, decentraal Gecombineerd
Betaling Per aanschaf Jaarlijks ordertotaal
Driejarig contract beschikbaar via VIP Select. Meer informatie >
“Met Adobe Creative Cloud voor bedrijven kunnen we snel en eenvoudig medewerkers aan projecten toevoegen, zodat we ons kunnen concentreren op het werk in plaats van ons druk te maken om de kosten.”
– Kartic Srinivasan, Senior Vice President bij 2adpro

Meer weten?

Ontdek hoe de aanschafprogramma’s van Adobe jouw organisatie kunnen helpen.