Verzekeringen

De consumenten van nu verwachten steeds meer van digitale kanalen. Met Adobe Marketing Cloud bied je superieure, gepersonaliseerde ervaringen via het web en mobiele apparaten die al hun digitale verwachtingen overtreffen.

Creëer betere ervaringen.
Genereer meer omzet.

Kijk hoe The General zijn online ervaringen verbetert en de omzet verhoogt via analytics en targeting.

Meer kwaliteitsoffertes. Vaker.

Verhoog de kwaliteit van leads en het aantal offertes via nauwkeurige targeting, campagne-attributie en optimalisatie van je digitale-marketinguitgaven.
Breng je doelgroep in kaart en houd de gebruikers betrokken.
Bied fantastische ervaringen via alle kanalen.

Bied fantastische ervaringen via alle kanalen.

Bied iedereen van prospects tot polishouders consistente en relevante klantervaringen via online, mobiele en social-mediakanalen.

Stroomlijn het aanvraagproces.

Vergroot de klanttevredenheid en de effectiviteit door het goedkeuringsproces te versnellen en het aanvraagproces voor verzekeringen te stroomlijnen op alle apparaten met behulp van documentbeheer.
Stroomlijn het aanvraagproces.

Kijk hoe verzekeringsmaatschappijen gebruikmaken van Adobe Marketing Cloud.

Loaylis
Loyalis stemt communicatie af op klanten voor productievere relaties met Adobe Marketing Cloud.
HUK-COBURG
Toonaangevende verzekeringsmaatschappij biedt consistente klantervaringen op alle apparaten met Adobe Experience Manager. 
AXA Bank
Internationale bank houdt traditie van persoonlijke service in ere met gerichte, relevante communicatie via digitale en mobiele kanalen.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.