Marketing voor vermogensbeheer

Met de marketinghulp van Adobe voor financieel adviseurs kunnen wealth and asset management bedrijven ervaringen bieden die voorzien in de behoeften van vermogende individuele beleggers, financieel adviseurs en financiële instellingen. Deze bedrijven worden gezien als een betrouwbare bron van markt- en beleggingsinzichten. Adobe helpt hen om deze inzichten op een efficiënte manier te publiceren, te personaliseren en aan te bieden aan hun klanten, ongeacht het kanaal.

Personaliseer content voor al je klantsegmenten.

Stem berichten van opinieleiders, rapporten van analisten, beleggingsstrategieën en productinformatie af op individuele adviseurs of beleggerstypen in verschillende digitale kanalen.

Maak het creëren en distribueren van content eenvoudiger.

Je kunt berichten van opinieleiders, marktonderzoek en productinformatie snel maken, publiceren en aanbieden in alle marketingkanalen.

Je klanten zijn mobiel. Zorg ervoor dat je content dat ook is.

Publiceer naadloos rijke en dynamische ervaringen voor de mobiele apparaten van beleggers en adviseurs.

Sla er geen slag naar. Gebruik data-inzichten om nieuwe klanten te vinden en je bestaande klanten beter van dienst te zijn.

Analyseer de interactie met je content om nieuwe klantsegmenten te ontdekken en een beter begrip te krijgen van de klanten die je al bedient.

Ontdek hoe financiële dienstverleners Adobe Experience Cloud gebruiken.

 
Zie hoe toonaangevende asset management-bedrijven de publicatietijd met 50% terugdringen.

BNP Paribas versterkt hechte klantrelaties met een strategie voor mobiele apps.
 
Zie hoe deze wereldwijde bank en vermogensbeheerder Adobe-toepassingen gebruikt om een uniforme gebruikerservaring aan te bieden.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.

Ontdek al onze producten.