HIGH-TECH

Lever high-tech met nog meer waarde.

Effectieve high-tech heeft te maken met het onafgebroken en op een consistente manier leveren van waarde. In deze omgeving hebben de klanten veel know-how, is de concurrentie meedogenloos en de druk om te presteren altijd aanwezig.

Lever high-tech met nog meer waarde.

Ga efficiënt te werk op het gebied van digitale marketing.

We helpen je volledig te vernieuwen en je ervaring te verfijnen, zodat deze niet slechts waardevol is voor tech-klanten, maar onvervangbaar. We doen dit door je te helpen een digitale basis te bouwen, beslissingen te nemen op basis van customer intelligence en een persoonlijke en relevante klantervaring te presenteren op elk kanaal.

We helpen je de marketingmogelijkheden te benutten die uniek zijn voor de high-techsector.

 

Vernieuwing begint met de juiste basis.

Als je een vernieuwende ervaring gaat samenstellen voor je klanten, begin dan met de juiste fundering — een krachtige digitale basis. Voer alle data en content in binnen één enkel platform, zodat je ervaringen op een efficiënte manier kunt delen binnen je organisatie, waarna iedereen ervan kan profiteren. Maak tot slot gebruik van technologie en partners om alles te automatiseren wat je kunt benutten om de klantervaring te verbeteren.
 

Bied waarde omdat data altijd actueel is.

Het bieden van waarde is een continu proces, niet een eenmalige prestatie. Ongeacht of je onderneming B2B of B2C is, je hebt altijd te maken met echte personen. Mensen en omstandigheden veranderen gaandeweg. Daarom wil je dat hun profielen die wijzigingen weerspiegelen, zodat je beschikt over de meest actuele informatie voor het genereren van de relevantste aanbevelingen en ervaringen.
 

 

Het traject van elke klant is anders. Bied ieder van hen een persoonlijke service.

De aankoopervaring in tech omvat een groot aantal kanalen. Van het web tot mobiele apparaten, van social media tot e-mail en van search tot display, tech-klanten maken op verschillende manieren gebruik van al deze media. We kunnen je helpen een volledig overzicht te maken van het traject van elke persoon, we kunnen je data, content en kanalen synchroniseren en je bieden wat je nodig hebt voor het aanpassen en personaliseren van de ervaring van elke klant.

Meer informatie over de marketingsuccessen van onze technische klanten.

Lenovo maakt gebruik van Adobe Marketing Cloud voor het verkrijgen van een volledig overzicht van de verkoopcyclus van de onderneming.

SAP maakt gebruik van Adobe Marketing Cloud voor het creëren van krachtige ervaringen die conversie vergroten.

De wereldwijde biotech-onderneming vergroot de omzet door het optimaliseren van zoekstrategieën voor trefwoorden.