Je moet niet alleen producten verkopen. Je moet je ook onderscheiden.

Kijk hoe wij je kunnen helpen om je klanten bijzondere momenten te bieden.

Onthoud dat je tevens een goede ervaring verkoopt.

Haal klanten binnen via ervaringen.

Met een bijzondere ervaring spreek je klanten op rationeel en emotioneel niveau aan en bevestig je de redenen waarom ze voor je merk hebben gekozen. Om te beginnen moet je beschikken over tools waarmee je gepersonaliseerde content kunt creëren, beheren en leveren. Door geïsoleerde data samen te voegen, krijg je een holistisch beeld van je klanten en kun je ze de juiste content tonen. We hebben miljarden datapunten voor je geanalyseerd om ervoor te zorgen dat je alle inzichten hebt die nodig zijn voor Retail Unwrapped, de voorspellingen voor de decemberfeesten van 2018, actualiteiten en een analyserapport.

De detailhandel heeft te maken met unieke uitdagingen. Wij kunnen je helpen.

 

Begin met een stevige digitale basis.

Om je te onderscheiden in de detailhandel, moet je bijzonder zijn. En bijzondere klantervaringen beginnen bij een stevige, veilige en schaalbare digitale basis.

 

Ken je klanten en weet hoe je ze kunt aantrekken.

Met de juiste tools kun je nieuwe klanten in kaart brengen, klanten segmenteren en campagnes opzetten om ze te converteren. Met deze tools bied je ervaringen waarmee een emotionele band met klanten wordt opgebouwd, zodat je meer klanten aantrekt.
 


 

Wees op het juiste moment op de juiste plaats voor de juiste klanten.

Vriendelijk personeel alleen is niet voldoende om klanten te werven en hun loyaliteit te winnen. Als je een compleet beeld van de interacties van je klanten hebt, kun je gepersonaliseerde ervaringen bieden via elk kanaal.
 

Lees onze ideeën over de nieuwste trends in de detailhandel.

Bezoek Visit Adobe Insights en verdiep je in ons gezichtspunt over de reden waarom het bieden van bijzondere detailhandelervaringen essentieel is voor het succes van jouw merk.

Bekijk meer informatie over de successen van onze klanten op het gebied van detailhandel.


De toonaangevende Franse detailhandelaar vertrouwt op Adobe voor het optimaliseren van zijn online en offline cross-channel-campagnes.
 
Winkel in schoonheidsproducten automatiseert campagnes voor haar loyaliteitsprogramma en verdubbelt daarmee de respons.
 

De bekende detailhandelaar uit het Verenigd Koninkrijk tranformeert zichzelf in een geïntegreerde, multichannel-onderneming.