Zorg voor de beste ervaringen. En de mooiste herinneringen.

 
Als je actief bent in de reis- en horecabranche, verkoop je niet alleen vluchten, maaltijden of overnachtingen. Je verkoopt tijdloze herinneringen. Bied meer dan een platform voor reserveringen en geef je klanten waarnaar ze echt op zoek zijn: fijne herinneringen, kwaliteit en comfort.
 

Reis- en horecabranche

 

Reis- en horecaorganisaties gaan een stap verder.

Reis- en horecaorganisaties passen de ervaringen verder aan om aan nog hogere verwachtingen van hun klanten te voldoen. Meer informatie vind je in het rapport 2020 Digital Trends: Travel & Hospitality in focus.
 

Bied gepersonaliseerde en meetbare ervaringen.

Om klanten aan te trekken, moet je de ervaring die je biedt vanuit elk perspectief bekijken. Ga na hoe je die ervaring relevanter, aantrekkelijker, gemakkelijker of prettiger kunt maken. Met onze tools loods je klanten door het ideale traject naar je merk en zorg je dat ze terug blijven komen. En in onze Experience Makers-podcast helpen we je een weg te vinden door de grote hoeveelheid data die je klanten produceren, zodat je deze kunt gebruiken om het klanttraject een vliegende start te geven door reiservaringen eerder te realiseren, personalisatie een nieuwe betekenis te geven, en data te gebruiken bij elk onderdeel van het reizen.

We helpen je om de ervaringen te creëren die klanten in de reis- en horecabranche willen.

Zorg dat je een solide digitale basis hebt.

Klanten van nu zijn digitaal onderlegd en merken meteen wanneer bedrijven niet inspelen op hun behoeften. Met behulp van onze technologie kun je meetbare klantinteracties optimaal benutten door de juiste systemen op te zetten, de beste workflows te gebruiken en actie te ondernemen op basis van de juiste inzichten.

Verdiep het inzicht in je klanten.

Geen enkele dataset biedt een totaalplaatje dat laat zien wie je klanten zijn en wat hen motiveert. Verzamel data uit al je bronnen – zowel online als offline – en integreer deze data om een compleet beeld van je klanten te krijgen voor verschillende kanalen en apparaten.

Trek de juiste klanten aan. En zorg ook dat ze weer terugkomen.

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk klanten helpen, maar er is meer nodig om succes te boeken op de lange termijn. Je moet weten hoe je ideale klanten eruitzien, zodat je vergelijkbare doelgroepen kunt targeten. Ontdek wat je klanten bezighoudt, waar je ze kunt vinden en hoe ze je merk willen ervaren.

Bied een consistente ervaring op alle kanalen.

Of je nu een zevengangendiner in een exclusief restaurant aanbiedt of een overnachting in een vijfsterrenhotel, zorg dat je een naadloze en harmonieuze ervaring biedt op alle kanalen – van je website en je app tot je callcenter.


Bedrijven in de reis- en horecabranche boeken succes met Adobe Experience Cloud.

Airbus
Airbus meet cross-channel-data om klanten in kaart te brengen, in te spelen op interesses van klanten en de waarde van digitale initiatieven aan te tonen
Airbus
Lees hoe de Europese luchtvaartmaatschappij de algehele klantenervaring heeft verbeterd door de online kanalen te stroomlijnen en te automatiseren.
TUI GROUP logo  
Internationaal reis- en toerismebedrijf vereenvoudigt zoektocht van klanten door inzicht in hun behoeften te krijgen en via meerdere kanalen relevante content aan te bieden
 

Lees onze ideeën over de nieuwste trends in reizen.

Verken Adobe Insights om te ontdekken waarom het creëren van tijdloze reiservaringen essentieel is voor succes, en hoe je vandaag nog kunt beginnen.

Haal meer uit je marketing.

 

 

Bied relevante ervaringen op het juiste moment.
Bied relevante ervaringen op het juiste moment.
Bied reizigers aanbiedingen in real-time.
Bied reizigers aanbiedingen in real-time.