Topresultaten in digitale marketing. Boek vandaag nog.

De reis- en horecabranche past zich aan aan een nieuwe generatie reizigers en gasten. Moderne, met IT vertrouwde reizigers willen een probleemloze ervaring. Ze verwachten dat de luchtvaartmaatschappijen, hotels, restaurants en cruiseschepen weten wie ze zijn, hen laten zien wat ze nodig hebben en hen een prettige en efficiënte ervaring geven.

Reis- en horecabranche

Breng de reizigers van je keuze in contact met de diensten die ze nodig hebben.

Door de toenemende en veranderende concurrentie moeten marketeers niet alleen het grootste aantal klanten, maar ook de meest geschikte klanten aantrekken. Gebruik data van verschillende partijen om de klanten te vinden die het beste aan het profiel van je waardevolste klanten voldoen. Koppel die data vervolgens aan contextuele en op bestemming gebaseerde marketingactiviteiten om die klanten te bereiken .

Geef je gasten een complete, naadloze ervaring.

Laat je klanten zien dat je weet wie ze zijn terwijl ze schakelen tussen je app, callcenter en servicedesk. Ontwikkel een 360-gradenoverzicht van iedere klant, koppel hun online ervaringen aan hun offline ervaringen en speel proactief in op hun behoeften zodra die ontstaan.

Maak je mobiele aanwezigheid hun belangrijkste reisgenoot.

Het merendeel van de interactie van je gasten verloopt via mobiele kanalen. Zorg ervoor dat je mobiele apps en websites een doeltreffende service bieden wanneer je klanten hun reis uitzoeken en boeken. En dat is niet alles. Houd ook tijdens en na hun reis contact met je klanten.

Richt je beste marketingactiviteiten op je beste klanten.

Vind en richt je marketing op je waardevolste en trouwste klanten. Laat deze klanten zien dat je hen kent door hun een consistente en persoonlijke ervaring te geven. Wanneer je je beste klanten en segmenten kent, kun je je marketinguitgaven op de doeltreffendste plekken inzetten en haal je meer rendement uit je investeringen.

Lees meer over de successen van onze klanten in de reis- en horecabranche.

Zie hoe het vakantieoord en hotel reizigers over de gehele wereld uitgebreide, aangepaste internet- en mobiele ervaringen biedt.

Lees hoe de Europese luchtvaartmaatschappij de algehele klantenervaring heeft verbeterd door de online kanalen te stroomlijnen en te automatiseren.

Internationaal reis- en toerismebedrijf vereenvoudigt zoektocht van klanten door inzicht in hun behoeften te krijgen en via meerdere kanalen relevante content aan te bieden

Ontwikkel een mobiele strategie die verder gaat.

Lees ons rapport, ‘Developing a Customer-Centric Mobile Strategy’, om te zien welke mobiele trends de reis- en horecabranche revolutioneren.

Haal meer uit je marketing.

Bied relevante ervaringen op het juiste moment.
Bied relevante ervaringen op het juiste moment.
Bied reizigers aanbiedingen in real-time.
Bied reizigers aanbiedingen in real-time.

Ontdek de oplossingen van Adobe Marketing Cloud.