Adobe-lidmaatschap en annuleringsvoorwaarden

 

Alle producten


Maandelijks
De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Uw abonnement wordt voortgezet zonder bericht over verlenging totdat u opzegt. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Omdat er geen jaarcontract is, kan uw maandtarief worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid te annuleren in overeenstemming met deze voorwaarden. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via de pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuning in uw regio.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Maandabonnement, automatische incasso
De service gaat in zodra uw bestelling is verwerkt. Uw abonnement wordt verlengd totdat u opzegt. U krijgt geen bericht van de verlenging. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Omdat er geen jaarcontract is, kan uw maandtarief worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid te annuleren in overeenstemming met deze voorwaarden. U kunt op elk moment annuleren door contact op te nemen met de Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.

Acrobat-producten en Document Cloud


Jaarcontract, maandelijkse betaling
De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.

Jaarcontract, vooruitbetaling
De service gaat van start zodra uw betaling is verwerkt. Het jaartarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.


Creative Cloud voor individuele personen


Jaarcontract, maandelijkse betaling
De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuning.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, vooruitbetaling
De service gaat van start zodra uw betaling is verwerkt. Het jaartarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuning.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, automatische incasso en bankoverschrijving
De service gaat van start zodra uw bestelling is verwerkt (of na ontvangst van een bankoverschrijving of een andere vorm van betaling). Het aangegeven jaartarief, plus eventuele belastingen, moet binnen 30 dagen nadat u de bestelling hebt geplaatst volledig zijn voldaan. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuning.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Meerjarig contract, vooruitbetaling (beschikbaar in bepaalde landen)
De service gaat van start zodra uw betaling is verwerkt. U wordt gefactureerd volgens het tarief dat wordt vermeld op het moment van aankoop als een bedrag ineens, plus toepasselijke belastingen. Afhankelijk van de aangeschafte aanbieding wordt uw contract automatisch verlengd op de verlengingsdatum totdat u annuleert. De verlengingstarieven kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid te annuleren in overeenstemming met deze voorwaarden. Als u binnen veertien dagen na uw eerste bestelling annuleert, wordt het bedrag volledig terugbetaald. Als u na veertien dagen annuleert, wordt uw betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de gecontracteerde termijn. U kunt op elk moment annuleren door contact op te nemen met de klantenondersteuning.


Creative Cloud voor teams


Jaarcontract, maandelijkse betaling
De service gaat in zodra uw bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kunnen door u (of de waarnemende beheerder) teamleden worden uitgenodigd om hun toegang tot de service te geven. Het bedrag dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Dit bedrag is gebaseerd op uw eerste combinatie van producten en licenties en wordt berekend tegen de tarieven die op het moment van aanschaf worden vermeld. Als het btw-tarief (of het tarief van een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast.
Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor de toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aankoop gelden. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van uw contract verlengd, totdat u uw abonnement opzegt. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning.
Jaarcontract, vooruitbetaling
De service gaat van start zodra uw bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kunt u (of de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen en hun toegang tot de dienst verlenen. U wordt gefactureerd volgens het jaartarief dat wordt vermeld op het moment van aankoop als een bedrag ineens, plus toepasselijke belastingen. Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van uw jaarcontract. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van uw contract verlengd, totdat u uw abonnement opzegt. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na veertien dagen annuleert, wordt uw betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de gecontracteerde termijn. U kunt op elk moment annuleren door contact op te nemen met deklantenondersteuning.

Jaarcontract, automatische incasso en bankoverschrijving
De service gaat van start zodra uw bestelling is verwerkt. Bij een jaarabonnement moet het vermelde jaartarief, met de eventuele belastingen, binnen 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling worden betaald.
Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van uw jaarcontract. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van uw contract verlengd, totdat u uw abonnement opzegt. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Jaarcontract, inkooporder
De service gaat direct van start zodra uw bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kunt u (of de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen en hun toegang tot de service verlenen. De jaarfactuur moet binnen 30 dagen na de factuurdatum volledig worden voldaan. Over achterstallige facturen kan rente worden berekend tegen 1% per maand of (indien lager) tegen het maximale percentage dat bij het toepasselijke recht is toegestaan. Er is rente verschuldigd totdat uw factuur (inclusief eventuele rente) volledig is voldaan. U dient onze redelijke incassokosten te vergoeden, met inbegrip van advocaatkosten.
Teambeheerders kunnen op elk gewenst moment aanvullende licenties aanschaffen, maar het kan wel dat voor uw bestelling kredietgoedkeuring nodig is. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van uw jaarcontract. De volledige vergoeding voor de aanvullende licenties moet binnen 30 dagen na de desbetreffende factuurdatum worden voldaan. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van uw contract verlengd, totdat u uw abonnement opzegt. Verlenging kan afhankelijk zijn van kredietacceptatie. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen door contact op te nemen met deklantenondersteuning.

Wederverkopers
Klanten die producten via resellers of een Adobe-partner aanschaffen, worden verwezen naar de voorwaarden van het VIP-programma.

Adobe Captivate, Presenter, Presenter Video Express, RoboHelp, RoboHelp Server, FrameMaker, FrameMaker XML Author, FrameMaker Publishing Server, Technical Communication Suite en Director


Jaarcontract, maandelijkse betaling
De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Tarieven bij verlenging kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke verandering van uw tarief. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuning.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.


Adobe Stock en Typekit Marketplace


On-demand aankopen
On-demand aankopen worden niet gerestitueerd. Adobe slaat uw betalingsgegevens op. Deze gegevens kunt u bewerken op de pagina Account beheren.


Adobe Stock

On-demand aankopen uit Adobe Stock-tegoeden
Aankopen uit tegoeden worden niet terugbetaald. Als u buiten Japan woont, vervallen ongebruikte tegoeden automatisch 12 maanden na de aankoopdatum. Als u in Japan woont, vervallen ongebruikte tegoeden automatisch 6 maanden na de aankoopdatum. Bij Beëindiging van uw Adobe Stock-account verliest u alle ongebruikte tegoeden. Zodra uw betaling is verwerkt, kunt u uw tegoeden gebruiken om elk type Werk te licentiëren. Het aantal tegoeden dat nodig is om een specifiek Werk te licentiëren, wordt weergegeven in de gebruikersinterface. Adobe slaat uw betalingsgegevens op. Deze gegevens kunt u bewerken op de pagina Account beheren*.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.

Jaarcontract met eerste maand gratis, maandelijkse betaling, automatische verlenging
Deze aanbieding is alleen voor nieuwe Adobe Stock-klanten en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. Eén aanbieding per Adobe Stock-klant. De service gaat in op het moment dat u deze proefperiode activeert door uw betalingsgegevens op te geven. Voor de eerste maand wordt niets in rekening gebracht. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt vanaf de tweede maand van uw eerste jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Als u uw abonnement tijdens de factureringsronde van de eerste maand opzegt, wordt uw creditcard niet belast en loopt de service door tot het einde van de factureringsronde van die eerste maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringsronde van de tweede maand, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u de service na 14 dagen na het begin van de factureringsronde van de tweede maand opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Na het eerste jaar wordt uw contract tot wederopzegging automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum verlengd en wordt voor elke maand van elke jaarlijkse verlengingsperiode het tarief in rekening gebracht dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, zulks met inachtneming van de hierboven genoemde opzeggingsbepalingen. We sturen u altijd van tevoren bericht over de verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van uw jaarabonnement kunt u tot maximaal 12 opeenvolgende factureringsronden meenemen, maar alleen als u het Adobe Stock-abonnement hebt verlengd zonder dat u het hebt laten verlopen en zonder dat u bent overgestapt op een goedkoper abonnement. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer uw maandbundel; niet-gebruikte downloads komen automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Maandelijks, met automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt het bij de aankoop vermelde tarief maandelijks in rekening gebracht. Omdat er geen jaarcontract is, kan uw tarief worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid te annuleren in overeenstemming met deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Niet-gebruikte downloads kunt u maximaal 12 opeenvolgende factureringsronden meenemen, maar alleen als u het Adobe Stock-abonnement hebt verlengd zonder dat u het hebt laten verlopen en zonder dat u bent overgestapt op een goedkoper abonnement. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer uw maandbundel; niet-gebruikte downloads komen telkens automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Maandelijks, automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt het bij de aankoop vermelde tarief maandelijks in rekening gebracht. Omdat er geen jaarcontract is, kan uw tarief worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid te annuleren in overeenstemming met deze voorwaarden. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Ongebruikte downloads uit een maandelijks tegoed zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand en verlopen automatisch na één factureringsronde. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, maandelijkse betaling, automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We stellen u altijd vooraf op de hoogte van de verlenging en veranderde tarieven bij verlenging. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van uw jaarabonnement kunt u tot maximaal 12 opeenvolgende factureringsronden meenemen, maar alleen als u het Adobe Stock-abonnement hebt verlengd zonder dat u het hebt laten verlopen en zonder dat u bent overgestapt op een goedkoper abonnement. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer uw maandbundel; niet-gebruikte downloads komen telkens automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, maandelijkse betaling, geen automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van uw jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of een andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, wordt 50% van uw resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We stellen u altijd vooraf op de hoogte van de verlenging en veranderde tarieven bij verlenging. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van uw jaarabonnement kunt u niet meenemen naar de volgende maand en komen automatisch na één factureringsronde te vervallen. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, vooruitbetaling, automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat van start zodra uw betaling is verwerkt. Het bovengenoemde jaartarief wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We stellen u altijd vooraf op de hoogte van de verlenging en veranderde tarieven bij verlenging. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Ongebruikte downloads uit een maandelijks tegoed van uw jaarabonnement worden opgeteld en zijn gedurende maximaal twaalf opeenvolgende maanden overdraagbaar, mits u het Adobe Stock-abonnement hebt verlengd zonder het te laten verlopen en zonder het te combineren met een goedkoper abonnement. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer uw maandbundel; niet-gebruikte downloads komen automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.
Jaarcontract, vooruitbetaling, geen automatische verlenging
Standaardafbeeldingen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Standaardlicentie, terwijl andere middelen die u binnen uw abonnement mag downloaden, worden geleverd met een Uitgebreide licentie. De service gaat van start zodra uw betaling is verwerkt. Het bovengenoemde jaartarief wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw pagina Account beheren* of door contact op te nemen met de klantenondersteuningin uw regio. Als u uw abonnement binnen 14 dagen na uw eerste bestelling opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug. Als u na 14 dagen opzegt, kan uw betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van uw contractperiode. Totdat u uw abonnement opzegt, wordt uw contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We stellen u altijd vooraf op de hoogte van de verlenging en veranderde tarieven bij verlenging. U kunt dan opzeggen overeenkomstig deze voorwaarden. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van uw jaarabonnement kunt u niet meenemen naar de volgende maand en komen automatisch na één maand. Bij beëindiging van uw abonnement komen al uw rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
*In bepaalde landen kunt u alleen opzeggen door contact op te nemen met de klantenondersteuning. Klik hier voor de lijst met landen.