Email marketing best practices.

Lees het laatste nieuws over e-mailmarketing.

We weten dat e-mail cruciaal is voor je marketing, maar niet altijd even eenvoudig kan worden opgezet. Gebruik de bronnen op deze site om je programma te verbeteren en klanten te bereiken met relevantere en efficiënte e-mailcampagnes.

Lees het laatste nieuws over e-mailmarketing.

Weet waar je staat.

Als je de e-mailmarketing op een hoger niveau wilt brengen, helpt het als je weet waar je vandaag staat. Bekijk welke van deze e-mailmarketingstrategieën voor jou werken.

Klassiek

Je richt je op de basis, met e-mailprogramma’s voor lijstuitbreiding, segmentatie, reactivering, personalisering, cross-selling en loyaliteit.

Dynamisch

Je neemt inzichten uit het digitale kanaal op, met activeringse-mails op basis van klantgedrag die meer responsieve en dynamische content opleveren voor mobiele apparaten.

Contextueel

Je werkt met contextuele data om real-time e-mailinhoud aan te bieden zoals locatie, datum en tijd, en voorkeuren voor het leveren van nuttige en aantrekkelijke ervaringen.

Wat zijn je sterke kanten en prioriteiten op het gebied van e-mail?

Bekijk onze nieuwste inzichten met betrekking tot e-mail.

We werken samen met een aantal van de grootste en slimste merken op het gebied van e-mailmarketing. Ondertussen nemen we interessante inzichten en efficiënte strategieën over die we aan onze klanten doorgeven.

Begrijp de e-mailstrategie van begin tot verzenden.

We delen graag een paar van onze laatste webinars en conferentiepresentaties over e-mailmarketing met je. We hopen dat je deze nuttig vindt.
The Art and Science of Email Marketing
Email Deep Dive
Forrester Research: The Next Frontier of Email Marketing

Lees hoe onze klanten hun aanpak voor e-mail verbeteren.

Travelocity
Travelocity creëert campagnes binnen enkele uren in plaats van weken.
Ontdek hoe we hen hielpen bij het versnellen van hun e-mailcampagnes door hen de resources te bieden voor het creëren en automatiseren van campagnes zonder codeerervaring.
True Value
Ontdek hoe True Value hun e-mailmarketing en grote stimulans gaf.
Deze toonaangevende hardwarecoöperatie vergrootte de percentages voor het openen van e-mail door de segmentatie en targeting te verbeteren met behulp van één Adobe-oplossing.

Traditionele ESP’s krijgen het niet voor elkaar.

Lees in ons rapport waarom traditionele ESP’s alleen maar dure services en verouderde strategieën bieden. Lees hoe de hulp van Adobe Campaign veel meer oplevert.

Er valt nog veel te weten te komen over effectieve e-mailmarketing.

Download Art of the Click om meer te weten te komen over de vier kritieke kwaliteiten van fantastische e-mailervaringen, en meer!

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksvoorbeelden voor best practices op het gebied van e-mail.