De inzichten die je nodig hebt. Geen statistici nodig.

Eenvoudig rapporten aanpassen om praktische campagne-inzichten te verwerven. Krijg inzicht in je klantgegevens en verbeter de prestaties en efficiëntie van je marketingcampagnes zonder hulp van data scientists of statistici.

Gegevens analyseren

Beheer, test en analyseer je inzichten zonder een gegevensmodelexpert, dankzij de eenvoudig te gebruiken, visueel intuïtieve gegevensanalysetool.

Rapporten genereren

Verkrijg in real-time betekenisvolle inzichten op basis van alle klantinteractiegegevens. Geef rapporten bijvoorbeeld weer als lijsten, kruistabellen, kubussen of grafieken.

Dashboards aanpassen

Gebruik een aangepast dashboard om kritieke prestatie-indicatoren te onderzoeken en te controleren, zoals budgetten en kosten, leverstatus, activiteit van ontvangers van reclame en rendement van campagnes.

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

Op basis van alle inzichten en gegevens kun je winstgevende marketingstrategieën in kaart brengen en specifieke acties aan rendement koppelen.

Vertaal basisinzichten in daverende resultaten.

BP, een wereldwijd olie- en gasbedrijf, werkt samen met Epsilon om meer Amerikaanse bestuurders te targeten en cross-channelcampagnes te leveren met behulp van Adobe Campaign.
“Epsilon maakt gebruik van Adobe Campaign en biedt ons naadloos cross-channel marketinginzicht waardoor we betrokken kunnen blijven bij loyale BP-klanten.”
— Jonathan Lee, Brand Communications Manager, BP

Er is een formule voor de ideale e-mailcampagne.

Lees over de nieuwste research en inzichten met betrekking tot uitmuntende e-mail, inclusief strategische tips en best practices.

Ontdek al onze oplossingen.

Lees de praktijkverhalen voor best practices in Campaign.