Voeg Campaign toe aan je cross-channel-marketing.

Stel Adobe Campaign in om te voldoen aan je specifieke behoeften.

Elk bedrijf heeft zijn eigen problemen. Daarom hebben we de prijs van Campaign afgestemd op je unieke vereisten. Als je ons laat weten welke problemen je probeert op te lossen, en wat je einddoelen zijn, ontvang je van ons op maat gemaakte aanbevelingen en prijzen.
Klaar om aan de slag te gaan?
aan de slag
Onze interne consultants kunnen je laten zien hoe je met Campaign onmiddellijk resultaten bereikt, en vervolgens met je samenwerken om een routekaart te creëren die na verloop van tijd waarde zal genereren.
Samenwerken met een partner?
Partners
Ons wereldwijde netwerk van partners zijn gespecialiseerd in een breed scala van marketingdisciplines en kunnen je helpen bij het gebruik van Adobe-producten voor het oplossen van je problemen.

Verzamel informatie voor elke besluitvormer.

Toon de inkoopafdeling van je bedrijf hoe Campaign kan voldoen aan de behoeften van iedereen in je organisatie, dankzij deze nuttige resources.

Campaign-volwassenheid
Met behulp van dit benchmark-onderzoek kun je je positie ten opzichte van je collega's bepalen voor wat betreft je cross-channel marketingprogramma's.

Beveiliging
Ons Campaign-beveiligingsoverzicht toont de grondige wijze waarop we je klantdata beschermen.

Integratie
We bieden een uitgebreide bibliotheek met integraties van Adobe technologiepartners en software- en dataleveranciers.

E-mailmarketinginzichten
Campaign ondersteunt elke e-mailmarketingstrategie, zowel klassieke en dynamische strategieën, als contextuele strategieën.

Ontvang gedetailleerde informatie over Campaign.

Ontvang gedetailleerde productinformatie en stapsgewijze instructies.