Laat het leveren van fantastische digitale ervaringen er eenvoudig uitzien.

Adobe Experience Manager

Onderzoek DigitalTrends 2019

 
Deel je inzicht. Ontvang een voorpublicatie van het onderzoeksrapport. In te vullen tot en met 22 december.
 

Wat is Adobe Experience Manager?

De toonaangevende beheeroplossing voor digitale ervaringen waarmee marketeers en IT snel aanpasbare ervaringen kunnen ontwerpen, afstemmen en leveren via het web, op mobiele apparaten, in winkels en op elk eindpunt in het klanttraject.

Content-backbone, even flexibel en toegankelijk als krachtig.

Je klanten en medewerkers willen dat elke interactie met jouw merk oprecht en waardevol is. De juiste mogelijkheden en workflows helpen je om snel en op de gewenste schaal aan deze verwachting te voldoen, nu en in de toekomst.
Sites
Sites
Van het web en mobiele sites tot online community’s, fysieke reclameborden en eindpunten in apps, zorg dat je content overal een gepersonaliseerde en verbonden ervaring ondersteunt.
Assets
Assets
Ontdek een slim DAM-systeem (digital asset management) dat de sourcing, aanpassing en levering van al je assets op elke gewenste schaal versnelt.
Formulieren
Formulieren
Creëer eenvoudig formulieren en documenten waarmee de klanten die je sites en apps bezoeken zich snel kunnen registreren en efficiënt kunnen communiceren.
Cloud Manager
Cloud Manager
Lanceer je digitale ervaringen en blijf ze daarna verbeteren, monitoren en testen wanneer dat nodig of gewenst is – met de schaal, snelheid en veiligheid van de cloud.
Presenteer aansprekende ervaringen op mobiele en verbonden apparaten.
Verras je klanten met een ervaring die de meest relevante content bevat die maar mogelijk is, op elk apparaat, van mobiele apps tot non-display IoT-apparaten. Beheer en publiceer op een eenvoudige manier content in real-time, op al je media.
as-adventure
 
Adventure ziet cross-channel personalisatie als een cruciale factor voor klantloyaliteit.
Philips
 
Wereldwijde fabrikant handhaaft merkconsistentie in een miljoen webpagina’s en houdt content wereldwijd gesynchroniseerd door de vertaaltijd met 75% te verkorten en de vertaalbeheerkosten met 90% terug te dringen
de Bibliotheek
 
Verruiming van het dienstenaanbod stimuleert Bibliotheek.nl tot innovatie met Adobe-oplossingen.

Werk vanuit één uniforme interface. Bekijk en bewerk content. Creëer ervaringen.

Profiteer van razendsnelle digitale samenwerking doordat alle tools die marketeers, ontwikkelaars en IT-operators nodig hebben op één plek te vinden zijn. Je kunt eenvoudig de beste klantervaringen creëren op alle contactpunten, terwijl je de workflows van je bedrijf onderhoudt en beheert.
Uniforme interface

Laten we aan de slag gaan, als je er klaar voor bent.

Als je weet dat Experience Manager geschikt is voor jou, laten we dan aan de slag gaan. Samen met een partner of met ons ontwerp je een oplossing die aansluit op je behoeften. Welke aanpak je ook kiest, we beschikken over een groot aantal resources waarmee je je overige besluitvormers kunt informeren over hoe Experience Manager voldoet aan je behoeften op het gebied marketing en IT.

Dankzij contentbeheer kan Hyatt unieke verhalen vertellen.

Zie hoe Hyatt met Experience Manager alle foto’s en andere marketingcontent op één locatie opslaat en vervolgens alle objecten op een unieke manier presenteert.

Vergroot je schaal en flexibiliteit.

Met de beste beheeroplossing voor digitale ervaringen benut je de snelheid en schaal van de cloud en profiteer je van de tools, best practices en beveiliging die Adobe Experience Manager biedt voor IT-activiteiten.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze voorbeelden voor best practices in Experience Manager.
Zorg dat je marketing niet als los zand aan elkaar hangt.
Ontdek hoe je dankzij een uniforme digitale basis een voorsprong op de concurrentie kunt nemen.