Laat het leveren van fantastische digitale ervaringen er eenvoudig uitzien.

Adobe Experience Manager

Wat is Adobe Experience Manager?

Het is de toonaangevende beheeroplossing voor digitale ervaringen waarmee je bedrijf boeiende content kan leveren binnen verschillende ervaringen — zoals web, mobile en het Internet of Things (IoT) — op de schaal die je nodig hebt voor het stimuleren van je merk en het vergroten van de betrokkenheid.

Content-backbone, even flexibel als krachtig.

Je klanten en medewerkers willen dat elke interactie met jou oprecht aanvoelt. De juiste mogelijkheden en workflows helpen je om effiënt en snel te voldoen aan deze verwachting.
Sites
Sites
Van het web en mobiele sites tot schermen op fysieke sites, zorg overal voor een gepersonaliseerde en verbonden ervaring.
Assets
Assets
Ontdek een slim DAM-systeem (digital asset management) dat de sourcing, het beheer en de levering van al je assets versnelt.
Formulieren
Formulieren
Voor de klanten die je sites en apps bezoeken, kun je het creëren van formulieren en documenten vereenvoudigen voor de registratie van je klanten en de werving van medewerkers.
Communities
Communities
Je sterke online aanwezigheid brengt mensen samen. Bied hen daarom forums, boards en andere locaties om betrokken te zijn bij jou en bij elkaar.
Livefyre
Livefyre
Je klanten, medewerkers en fans zijn je beste ambassadeurs. Publiceer door gebruikers gegenereerde content uit bronnen zoals Facebook, Twitter en beoordelingssites.
Presenteer perfecte ervaringen op mobile en elk verbonden apparaat.
Verras je klanten met een ervaring die de meest relevante content bevat die er maar mogelijk is, op elk apparaat, van mobiele apps tot non-display IoT-apparaten. Beheer en publiceer op een eenvoudige manier content in real-time, op al je media.
Het welbekende Britse warenhuis heeft zich ontwikkelt tot een geïntegreerd multichannel bedrijf
 
 
 
Wereldwijde fabrikant handhaaft merkconsistentie in een miljoen webpagina’s en houdt content wereldwijd gesynchroniseerd door de vertaaltijd met 75% te verkorten en de vertaalbeheerkosten met 90% terug te dringen.
Verruiming van het dienstenaanbod stimuleert Bibliotheek.nl tot innovatie met Adobe-oplossingen.

Werk vanuit één uniforme interface.

Profiteer van alle tools die je nodig hebt om op één locatie digitale klantervaringen te creëren. Je kunt eenvoudig de beste klantervaringen creëren op alle contactpunten, terwijl je de workflows van je bedrijf onderhoudt en beheert.
Uniforme interface

Laten we aan de slag gaan, als je er klaar voor bent.

Als je weet dat Experience Manager geschikt is voor jou, laten we dan aan de slag gaan. Je kunt werken met ons of met een partner voor het structuren van de oplossing die voldoet aan je behoeften. We beschikken over voldoende resources waarmee je je overige besluitvormers kunt informeren over hoe Experience Manager voldoet aan je behoeften via IT, beheerde services, en meer.

Dankzij contentbeheer kan Hyatt unieke verhalen vertellen.

Zie hoe Hyatt gebruikmaakt van Experience Manager voor het op één locatie opslaan van al zijn foto's en overige marketingcontent, om hiermee vervolgens op een unieke manier elk bedrijfsmedium optimaal te presenteren.

Vergroot je schaal en flexibiliteit.

Maak het beste beheer van digitale ervaringen nog beter. Verkrijg de snelheid en het gemak van de cloud, ondersteund door de betrouwbaarheid en beveiliging van Adobe Managed Services — je enkele partner voor de hosting en het beheer van je digitale ervaringen.
 
Je hebt contentbeheer. En je hebt contentoptimalisatie
Lees waarom Adobe opnieuw als leider is uitgeroepen in Gartners Magic Quadrant voor webcontentbeheer. Lees het rapport en optimaliseer je content.
 

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksvoorbeelden voor best practices in Experience Manager.