Er gebeuren grote dingen op kleine schermen.

Klanten boeien. Verkoopteams ondersteunen. Medewerkers inspireren. Bedrijven gebruiken Adobe Experience Manager Mobile om geweldige apps te ontwikkelen voor uiteenlopende uitdagingen in diverse sectoren.
Financiële dienstverlening
Productie
Detailhandel
Dienstverlening
Gezondheidszorg
Media en amusement

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Winstmakende apps voor de financiële sector.

In de financiële wereld leveren apps veel rendement op. Klanten en medewerkers vertrouwen op apps bij het regelen van bankzaken, het afsluiten van verzekeringen en het doen van beleggingen. Ze helpen vermogensbeheerders om op de hoogte te blijven van de marktcondities en nieuwe producten, zodat zij hun cliënten beter kunnen adviseren en meer omzet kunnen genereren. Apps leveren de informatie die mensen nodig hebben om hun financiën en hun toekomst veilig te stellen. Dit maakt apps tot een verstandige investering.
Financiële diensten
Productie
PRODUCTIE

Apps zijn gemaakt voor de productiesector.

Apps geven technici in de buitendienst efficiëntere training, brengen producten tot leven in instructievideo’s en helpen bij het oplossen van problemen. Ze geven verkoopteams de beschikking over interactieve productcatalogi en voorraadlijsten. Bovendien zijn ze een prettig alternatief voor de prijzige gedrukte exemplaren. Of je nu kleding, auto’s, landbouwgoederen, chemicaliën, elektronica of verpakte consumptiegoederen produceert, apps besparen je tijd en geld en beperken de kans op fouten.
Ontdek hoe Experience Manager Mobile in de productiesector wordt gebruikt:

Klantverhaal van Audi
Ontdek hoe Audi een meeslependere ervaring creëert met Experience Manager.
Klantverhaal van Exxon Mobil
Exxon Mobile legt contact met de juiste potentiële werknemers dankzij hun nieuwe wervingsapp.

DETAILHANDEL

Omzetgroei verkrijgbaar in de detailhandel.

Het is niet eenvoudig om de klant altijd, overal en op elk apparaat de probleemloze winkelervaring te geven die hij verwacht. E-commerce is een koud kunstje met apps die winkelmandjes, verlanglijstjes en shoppable hotspots bieden. Vandaag de dag gebruiken vooraanstaande retailers apps ook om verkoopmedewerkers op de hoogte te houden van producten, om hun training over merchandising te geven en om voorraadgegevens aan te reiken – omdat apps op een stijlvolle manier klantgerichtheid zijn.
Detailhandel
Ontdek hoe Experience Manager Mobile in de detailhandel wordt gebruikt:

Klantverhaal van REI
Lees over de nieuwe app van REI waarmee medewerkers de juiste producten op de juiste manieren kunnen promoten.

Dienstverlening
DIENSTVERLENING

Apps staan altijd voor je klaar.

In elke dienstverlenende sector verhogen apps de loyaliteit door het medewerkers en klanten gemakkelijk te maken. In diverse sectoren, zoals de vastgoed-, transport- en nutssector, presteren werknemers beter met apps. De trainingsactiviteiten zijn efficiënter met apps. De medewerkers krijgen beslissende informatie binnen handbereik, zodat ze problemen ter plekke kunnen oplossen. Bovendien kunnen klanten eenvoudig dingen uitzoeken en aanschaffen, omdat apps volledig op tevredenheid zijn gericht.
Ontdek hoe Experience Manager Mobile in de dienstverlenende sector wordt gebruikt:

Vivint. Klantverhaal
Vivint zorgt dat buitendienstmedewerkers snel aan de slag kunnen met een interactieve app. Ontdek hoe de technologie van Adobe daarbij helpt.
Klantverhaal van Sotheby’s
Ontdek hoe Sotheby’s kopers aantrekt en objecten van verkopers presenteert met een mobiele app.

GEZONDHEIDSZORG

Er is een nieuw recept voor gezondheid.

Apps zijn goed voor de gezondheidszorg omdat ze de communicatie verbeteren. Ze geven patiënten waardevolle informatie en maken het eenvoudig om dossiers op te vragen, afspraken te maken en contact op te nemen met zorgverleners. Ze bieden vertegenwoordigers van farmaceutische producten en medische hulpmiddelen een eenvoudige manier om hun verkoopverhaal af te stemmen op de situatie, of ze nu met een tablet of een smartphone werken. In een sector waar duidelijke communicatie cruciaal is, kan een app een redder in nood zijn.
Gezondheidszorg
 

Media- en amusementssector
MEDIA- EN AMUSEMENTSSECTOR

Apps in de hoofdrol.

Fans verwachten een constante stroom actuele, interessante content die bovendien ook nog eens gepersonaliseerd is. Om in deze behoefte te voorzien, moeten prominente kunstorganisaties, mediabedrijven en professionele sportploegen hun doelgroepen beter kennen dan ooit. Dat is een rol die voor apps is weggelegd. Als het gaat om het krijgen van trouwe fans, het werven en trainen van medewerkers, het informeren van partners en het verzamelen van de gegevens waarnaar adverteerders smachten, krijgen apps een staande ovatie.
Ontdek hoe Experience Manager Mobile in de detailhandel wordt gebruikt:

Klantverhaal van Fast Company
Ontdek hoe Fast Company een app heeft gecreëerd die meer lezers laat terugkomen en meer interactie genereert.

Zie wat we voor jou kunnen doen.

Alles wat je nodig hebt.
Alles wat je nodig hebt.
Eén functie geeft je alles wat je nodig hebt om snel krachtige apps voor bedrijven te bouwen, te beheren, aan te bieden en te optimaliseren.
Perfecte integratie.
Geïntegreerd met Adobe-oplossingen.
Je vertrouwde, favoriete gereedschappen werken naadloos samen in Adobe Creative Cloud, Adobe Experience Cloud en Adobe Document Cloud.
Gebouwd voor het bedrijfsleven.
Gebouwd voor het bedrijfsleven.
Dankzij een robuust CMS en de integratie met Experience Manager Assets en Sites heb je controle over alle content en kun je een nieuw mobiel kanaal openen.

Bekijk de mogelijkheden

Ontdek hoe Experience Manager Mobile je kan helpen bij het bouwen en beheren van krachtige mobiele apps waarmee je contact kunt maken met je overige digitale ervaringen.