Zoekfunctionaliteit voor assets en metadatabeheer

Zet je assets sneller aan het werk.

Met metadatabeheer vind je aan de hand van specifieke zoekcriteria in een handomdraai de inhoud die je nodig hebt op het moment dat je die nodig hebt, zelfs wanneer je in miljoenen assets moet zoeken.

Zet je assets sneller aan het werk.

Ontdek hoe je met gepersonaliseerde media kunt inspelen op de behoeften van klanten.

Slim zoeken

Besteed minder tijd aan het zoeken naar assets. Automatische en voorspellende metadata tagging van al je assets maakt het eenvoudig.

Krachtige zoekfuncties

Configureer zoekfacetten en vind assets met elk gewenst kenmerk. Gebruik volledige-tekstindexen en zoekrelevantie om hergebruik van assets onder verspreide teams te bevorderen.

Meertalig asset management

Creëer, vind en beheer assets die moeten worden vertaald. Gebruik vooraf gebouwde vertaalfuncties en metadata om je digitale assets wereldwijd te beheren, en gebruik Adobe Sensei om trefwoorden direct te vertalen, zodat gebruikers de gewenste assets kunnen zoeken en vinden in gedefinieerde taalbibliotheken.

Slimme verzamelingen

Op basis van zoekkenmerken kun je uitwisselbare assetverzamelingen aanleggen die automatisch worden bijgewerkt, zodat je snel vindt wat je zoekt.

Metadatasjablonen, schema’s en verwerkingsprofielen

Verhoog de efficiëntie door contextafhankelijke trapsgewijze metadatavelden te definiëren, metadata automatisch te laten toewijzen wanneer er nieuwe assets aan het systeem worden toegevoegd en door in te stellen welke metadatavelden zichtbaar, bewerkbaar of verplicht zijn.

Geïntegreerde ondersteuning voor metagegevensindelingen

Je krijgt native ondersteuning voor algemeen erkende metadata-indelingen, zoals IPTC, Dublin Core, XMP, EXIF en ID3.

Prominent wilde de volledige klantervaring verbeteren.

Woninginrichter heeft klantgegevens en Adobe Experience Manager gebruikt om onder andere actuele productinformatie en een beter gepersonaliseerde klantenservice te bieden.