Communicatie in je communities. Nu meetbaar en eenvoudig configureerbaar.

Communicatie in je communities. Nu meetbaar en eenvoudig configureerbaar.

Wat is Adobe Experience Manager Communities?

Het is een voorziening van Experience Manager waarmee je ervaringen voor online communities kunt creëren, waaronder forums, gebruikersgroepen, leermiddelen en andere sociale functies die waardevol zijn voor klanten, werknemers en je merk.
Onderhoud contacten met je klanten.

Onderhoud contacten met je klanten.

Naarmate je meer te weten komt over je communities, kun je je inzichten integreren met je overige marketingdata om waarde en loyaliteit te stimuleren, waardoor de impact van je algemene digitale ervaringen wordt verbeterd.
Creëer en verander communities.

Creëer en verander communities.

Verbeter de old-school community-ervaringen en creëer unieke ervaringen voor mobiele apparaten. Ga meteen aan de slag. En als je communities verder groeien, kun je deze heel eenvoudig aan je wensen aanpassen.

Bekijk wat Experience Manager Communities kan doen.

Managed Services

Experience Manager is krachtig.

En met beheerde services wordt het nog krachtiger.

Met Adobe als totaalpartner voor hosting en ondersteuning krijg je alle hulp, beveiliging en flexibiliteit die je nodig hebt, maar dan zonder de rompslomp en kosten die andere oplossingen met zich meebrengen.

Je vinger aan de pols van je online communities houden.

De College and Association of Registered Nurses of Alberta gebruikt Experience Manager om de verbondenheid van haar leden te vergroten via een online forum voor het delen van ideeën en evenementen.
CARNA
“Wij zijn erg enthousiast over de flexibiliteit die Adobe Experience Manager ons biedt om gepersonaliseerde content te delen.”
– Rachel Champagne, Manager Communications, CARNA
CARNA

Adobe is toonaangevend op het gebied van contentmanagement. Ook volgens Forrester.

Lees het laatste Wave-rapport over Web Content Management en ontdek hoe we marketeers helpen om ervaringen in alle kanalen, waaronder mobile, aan te bieden.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Experience Manager Communities.