Breng het gesprek op gang. En hou het aan de gang.

Door zinvolle relaties met je klanten aan te gaan, worden de loyaliteit aan en het vertrouwen in je merk versterkt. Met Adobe Experience Manager Communities kun je eenvoudig uiteenlopende social content (zoals forums, blogs, en meer) ordenen, beheren en versterken. Gebruik het Experience Manager-platform om de community-ervaring op alle mobiele en andere kanalen persoonlijk en uniform te maken.

Breng het gesprek op gang. En hou het aan de gang.

Versterk de betrokkenheid op je website.

Bied interactie via blogs, reviews, Q&A, en meer.

Stimuleer de communicatie.
Zet openbare of privé-groepen op waarbinnen gebruikers hun favoriete personen en content kunnen volgen en andere gebruikers direct berichten kunnen sturen.

Benadruk de beste ideeën.
Crowdsource content met behulp van ‘ideation’-functies. Maak vervolgens gebruik van pins en featured-contentsecties voor het weergeven van resultaten van hoge kwaliteit.

Maak er een spel van.
Trek vakdeskundigen aan en bouw betrokkenheid op met scoring en badging.

Houd eenvoudig toezicht.
Gebruik de toezichtsgereedschappen om snel actie te ondernemen op door de community gegenereerde content, bijvoorbeeld door content te markeren, te bewerken of te verwijderen of door eventueel gebruikers te weren.

Gebruik UGC als SEO.
Door de UGC, de content die door je gebruikers wordt gegenereerd, te optimaliseren voor SEO en organische zoekopdrachten, kun je meer gelijkgestemde klanten aantrekken.

Ga van goed naar beter door integratie met Adobe Marketing Cloud.

De kracht van Experience Manager Communities ligt in de integratie ervan met andere Marketing Cloud-oplossingen. Met Analytics kun je bekijken hoe je community van invloed is op je algemene strategie. Ook kun je met Target je website personaliseren op basis van community-gebruik. Tevens kun je met Campaign community-content integreren in je bredere campagnes.

We zijn marktleider op het gebied van webcontentbeheer. Ook volgens Forrester.

Adobe heeft de hoogst mogelijke scores gekregen voor haar huidige aanbod, strategie en marktaanwezigheid.