Snellere time-to-market. En ROI.

Dankzij digital kan je bedrijf sneller werken. Maar alleen als je gelijke tred kunt houden op elk kanaal en apparaat. Met Experience Manager Forms kun je eenvoudig digitale formulieren en documenten maken waarmee je onboarding en onafgebroken betrokkenheid omzet in klantervaringen die ROI stimuleren.

Laat formulieren snel goedkeuren.

Eénmaal creëren, overal publiceren. Geen codering vereist.

Creëer responsieve, gepersonaliseerde formulieren en documenten voor elk kanaal en apparaat, en maak het ontwerpen van zelfs de meest complexe formulieren eenvoudiger dan ooit. Met eenvoudige tools kun je veel formulieren snel gebruiksklaar maken, zonder dat je IT hoeft te belasten.
Authoring met slepen en neerzetten
Authoring met slepen en neerzetten
Voeg eenvoudig standaardcomponenten zoals grafieken en elektronische handtekeningen toe — rechtstreeks vanuit de Forms-editor.
Publiceren met slepen en neerzetten
Publiceren met slepen en neerzetten
Plaats aanmeldingsformulieren op pagina's van Experience Manager Sites of binnen mobiele apps.
Formulierfragmenten
Formulierfragmenten
Hergebruik vooraf geconfigureerde segmenten op meerdere formulieren, voor snellere authoring, grotere consistentie en betere prestaties.
Gecentraliseerde opslagplaats
Gecentraliseerde opslagplaats
Je kunt geavanceerde bewerkingen doorzoeken, weergeven en uitvoeren — zoals het versturen van formulieren ter evaluatie, het toepassen van analytics en het publiceren van documenten — alles vanuit één locatie.
Adaptieve sjablonen
Adaptieve sjablonen
Author snel responsieve, standaardconforme formulieren met kant-en-klare sjablonen en geef een voorbeeld weer van hoe de formulieren eruit zullen zien op verschillende schermen.
Thema-editor
Thema-editor
Creëer thema's en geef onmiddellijk voorbeelden van thema's weer die de visuele stijl van formulieren definiëren. Pas een thema toe op meerdere formulieren om consistentie te waarborgen en authoring te versnellen.
Visuele regeleditor
Visuele regeleditor
Integreer dynamisch gedrag in formulieren — zoals het tonen of verbergen van velden — zonder programmacode te schrijven.
Touch UI-ondersteuning
Touch UI-ondersteuning
Bied auteurs eenvoudige ervaringen tijdens het afstemmen van Forms op andere Experience Manager-functies.
Vertaaldiensten
Vertaaldiensten
Vertaal content in meerdere talen met ingebouwde processen en tools om je wereldwijde klanten eenvoudiger te bereiken.

De digitale investering van Nedbank loont.

Bekijk hoe de Zuid-Afrikaanse financiële instelling gebruik maakte van Experience Manager Forms voor het elimineren van onnodige stappen, waardoor het percentage voltooide formulieren steeg van 33% tot 80%.
Nu lezen ›
NEDBANK

Leer Experience Manager Forms nog beter kennen.

We hebben een overzicht samengesteld met nog meer informatie over het maken, beveiligen en optimaliseren van formulieren en overige documenten met behulp van Forms.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Experience Manager Forms.