EFFICIËNTE VERWERKING

Laat formulieren snel goedkeuren.

Bedrijven gaan nog steeds gebukt onder stapels papierwerk en inefficiënte, handmatige goedkeuringstrajecten. Wij hebben een betere manier. Met Adobe Experience Manager Forms kun je digitale procedures invoeren, zodat je sneller kunt werken en je klanten tevreden kunt houden. Bovendien hoef je gegevens niet meer herhaaldelijk in te voeren en hoef je geen papieren meer te archiveren.

Laat formulieren snel goedkeuren.

Een beter systeem zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen.

Gebruik de gereedschappen van Experience Manager Forms om van je ouderwetse, handmatige formulierverwerking een gemoderniseerde, geautomatiseerde workflow te maken.

Systeemintegratie
Experience Manager Forms integreert eenvoudig met je bestaande tools, zoals je branchespecifieke infrastructuur- en transactiesystemen, bedrijfsprocesbeheer, relationele databases en rapportagetools.

Formulierworkflows
Met behulp van een visueel ontwerpgereedschap en vooraf geconfigureerde componenten kun je workflows creëren waarin data met elkaar worden verbonden die zijn vastgelegd in formulieren en andere databronnen. Gepersonaliseerde dashboards houden bij waar formulieren zich bevinden in het goedkeuringsproces.

Werken in de browser
Laat medewerkers hun takenlijsten controleren en de status van hun taken bijhouden via een werkruimte die via elke browser toegankelijk is, zodat ze niets vergeten.

Mobiele voorzieningen
Laat buitendienstmedewerkers formuliergegevens invoeren op elk apparaat – zelfs als het offline is – en eenvoudig geautomatiseerde workflows starten.

Prestaties bijhouden
Houd backlogs, wachtrijen en kritieke prestatie-indicatoren in de gaten om je formulierenworkflows te verbeteren.

Snelle elektronische handtekeningen
Met de integratie met Adobe Sign komt er een einde aan traditionele handtekeningen, faxen en verzendkosten.

Werk ook op mobiele apparaten met formulieren.

Met de mobiele Adobe Experience Manager Forms-app kunnen buitendienstmedewerkers op een veilige manier gegevens vastleggen en met formulieren werken – zelfs als ze off line zijn. De mobiele app biedt onder andere:
Werk ook op mobiele apparaten met formulieren.
  • De mogelijkheid om formulieren in te vullen en notities, foto’s, video’s en geolocatie-labels bij te voegen
  • Automatische doorgifte van data naar andere formulieren
  • Offline dataverzameling met automatische synchronisatie wanneer je verbinding hebt met een beveiligd netwerk
  • Ondersteuning voor elektronische ondertekening
  • Gegevenscodering
  • Ondersteuning voor tablets en smartphones met iOS en Android

Perfecte service onder perfecte omstandigheden.

Zie hoe San Diego County (Californië) formulierprocessen heeft gestroomlijnd door deze met de back-endsystemen te integreren en door handmatig scan- en papierwerk af te schaffen.

Leer Experience Manager Forms nog beter kennen.

We hebben een overzicht samengesteld met nog meer informatie over het maken, beveiligen en optimaliseren van formulieren en documenten met behulp van Forms.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Experience Manager Forms.