Managed Services: Cloud Platform Hosting

Succes is te voorspellen.

Succes is te voorspellen.

Laat onze Managed Services je ondersteunen bij het realiseren van je doelen.

Maak cloudplatform-hosting, Adobe-ondersteuning en toonaangevende tools onderdeel van je investering in Adobe Experience Manager.

Verkort de time-to-market.

Als wij je helpen de configuratie van Experience Manager te configureren, ben je sneller in staat je klanten ideale ervaringen te bieden.

Vergroot het rendement op investering.

Je zult je time-to-market verkorten en de productkosten verlagen en je zult je meer kunnen richten op het aantrekken van klanten en het vergroten van je marktaandeel.

Stroomlijn de IT-workload.

Laat ons dagelijkse, tactische IT-activiteiten vereenvoudigen, zodat deze betere ondersteuning bieden voor marketeers en klanten.

Managed Services met end-to-end voordelen.

Flexibele systeemconfiguraties
Gebruik een cloudplatform en een geautomatiseerde infrastructuur om Experience Manager te configureren en beheren op basis van je behoeften.
Volledig ondersteund IT-beheer
We bieden een speciale contactpersoon voor je account, naast 24x7 controle en ondersteuning.
Geavanceerde toepassingsbeveiliging
Net als jij nemen we beveiliging zeer serieus. We implementeren best practices, firewalls en back-upsystemen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.
Eenvoudig wijzigingsbeheer
Houd je applicaties stabiel met een stapsgewijze procedure voor het oplossen van problemen, terwijl je flexibiliteit biedt voor gebruikers die continue integratie moeten hebben.

Wij handelen de kleine, dagelijkse taken af. Jij kunt je richten op het totaaloverzicht.

Ontdek hoe je met Adobe Managed Services alles uit Adobe Experience Manager haalt, zodat je fantastische klantervaringen kunt creëren.
Ready. Set. Go-live.

Wees gereed. Bereid je voor. Go-live.

Ontdek wat we doen om ervoor te zorgen dat je Adobe Experience Manager met succes kunt implementeren en aanpassen. Bekijk de video en ontdek alles over Onboarding en Go-Live met Managed Services.

Wij stimuleren je — lang nadat je ‘live’ bent gegaan.

Implementatie is slechts het begin. Ons team blijft nauw samenwerken met het bedrijf, zodat elke ervaring foutloos wordt gerealiseerd. Verkrijg alle informatie met behulp van productie- en gebeurtenisbeheer via Managed Services.
Wees gereed. Bereid je voor. Go live.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Managed Services.