Content as a Service

Mobiele content beheren

Mobiele klanten gebruiken een breed scala aan apparaten en kanalen, waardoor merken hun content en ervaringen snel moeten kunnen aanpassen. Het is een hele uitdaging om gelijke tred te houden met de klant als je verschillende tools gebruikt om consistente en verbonden ervaringen te bieden. Met Adobe Experience Manager Sites kunnen marketeers en ontwikkelaars eenvoudig samenwerken om content en ervaringen te creëren, beheren en leveren voor het web, mobiele apparaten, campagnes, IoT’s, kanalen en schermen.

Mobile content management

Bied een consistente ervaring op alle schermen.

Bouw een responsieve webervaring die wordt aangepast aan alle apparaten en een consistente ervaring biedt. Gebruik Content as a Service voor hergebruik van content op mobiele apps, aangepaste beeldschermen, kanalen en IoT-uitbreidingen van je merk om een verbonden ervaring te bieden tijdens het hele klanttraject.

Stroomlijn contentmanagement.

Werk content voor zowel web- als mobiele sites in één keer bij. Maak responsieve sites en pagina’s zonder dat je code hoeft te schrijven.

Hergebruik content op alle apparaten.

Bied eenvoudig Content as a Service in JSON-indeling die op elk eindpunt kan worden gebruikt.

Vereenvoudig content-authoring.

Gebruik de WYSIWYG-editor om contentmodellen te maken en te bewerken voor elk eindpunt of om content op meerdere bestemmingen te hergebruiken.

Flexibele indelingen.

Krijg eenvoudig toegang tot een opslagplaats voor raw assets en content, een contentgroep of een complete ervaring in verschillende indelingen.

Creëer en beheer content voor meer dan het web, mobiele apparaten of IoT.

Mobiele klanten communiceren vaak via meerdere kanalen en apparaten met een merk. Gebruik vloeiende ervaringen om contextafhankelijke ervaringen te ontwerpen en te verspreiden via het web, mobiele web, mobiele apparaten, apps, IoT, chat en zelfs stemgestuurde apparaten.

Aanpasbare en gestroomlijnde content-updates.
Creëer eenmalig content en hergebruik die in elke vorm op elke site, front-end of apparaat. Werk de content voor alle eindpunten automatisch bij.
Aangepaste ervaring voor elk apparaat.
Ontwerp verschillende lay-outs en ervaringen voor verschillende mobiele apparaten of lever raw content voor aangepaste ervaringen voor mobiele apps, applicaties van één pagina of IoT’s.
Gepersonaliseerde ervaringen in elke context.
Gebruik attitudinale, demografische en gedragsdata om gebruikerssegmenten te maken en ervaringen te personaliseren in de context van het kanaal en het apparaat.
De mogelijkheid om een voorbeeld te bekijken voor de publicatie.
Creëer contentvariaties en bekijk de ervaring in de juiste context. Gebruik de WYSIWYG-interface om contentmodellen voor headless gebruik te creëren en te bekijken.

Hier zijn nog meer tools om je te helpen bij het beheren van mobiele content.

Native en hybride mobiele apps
Beheer content in native apps of maak en beheer hybride apps voor verschillende platforms met behulp van vloeiende ervaringen.
Apps van één pagina bekijken en bewerken
Werk met je SPA in Experience Manager. Bewerk de content en bekijk het resultaat voordat je de app gaat leveren.
Geïntegreerde content-aanbieding
Marketeers kunnen moeiteloos content bijwerken voor alle digitale assets zonder telkens een beroep te doen op de IT-afdeling.

Lees hoe FirstEnergy de klantloyaliteit verbeterde dankzij een toegenomen flexibiliteit.

Lees hoe het energiebedrijf met Adobe Experience Manager robuust en flexibel contentbeheer in de hele organisatie heeft geïmplementeerd.
“Met Adobe Experience Manager zijn onze marketing-, bedrijfs- en ontwikkelingsprocessen achter de schermen veel overzichtelijker en efficiënter geworden.”
– Scott Infante, manager IT Enterprise Technologies, FirstEnergy

Adobe gaat weer op kop.

Lees waarom Adobe in Gartner’s Magic Quadrant de hoogste positie inneemt als het gaat om het uitvoeren en beheren van webcontent.